جمعه, ۶ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 28 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
پس از روزهای پاک، دوباره خاک عراق وارد کرمانشاه می‌‌شود
31 خرداد 1401 - 9:06
شناسه : 278633
25
کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-شهناز حق‌پرست کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه، اظهار کرد: از اواسط وقت امروز (سه‌شنبه) تا روز پنجشنبه، موجی ناپایدار که در بعضی ساعات با وزش باد شدید در سطح زمین همراه می‌شود؛ جو منطقه را تحت تاثیر گرفته به شکلی گسترده‌تر، شرایط را برای نفوذ غبار به جو استان فراهم می‌کند/وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود؛غبار، طی ساعاتی از اواخر وقت امروز تا ظهر چهارشنبه و نیز در ساعاتی از اواخر وقت چهارشنبه تا ظهر پنجشنبه و در نواحی مرزی که نزدیک‌تر به توفان گردوخاک هستند؛ از غلظت بیشتری برخوردار باشد/همچنین میانگین دمای هوا که طی امروز و فردا تغییرات چندانی نخواهد داشت؛ از روز چهارشنبه تا پایان هفته، به طور محسوس کاهش می‌یابد.

پ
پ

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: از اواسط وقت امروز پس از روزهای پاک و به دور از غبار دوباره گرد و خاک عراق وارد استان خواهد شد.

شهناز حق‌پرست کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه، اظهار کرد: از اواسط وقت امروز (سه‌شنبه) تا روز پنجشنبه، موجی ناپایدار که در بعضی ساعات با وزش باد شدید در سطح زمین همراه می‌شود؛ جو منطقه را تحت تاثیر گرفته به شکلی گسترده‌تر، شرایط را برای نفوذ غبار به جو استان فراهم می‌کند.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود؛ غبار، طی ساعاتی از اواخر وقت امروز تا ظهر چهارشنبه و نیز در ساعاتی از اواخر وقت چهارشنبه تا ظهر پنجشنبه و در نواحی مرزی که نزدیک‌تر به توفان گردوخاک هستند؛ از غلظت بیشتری برخوردار باشد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین میانگین دمای هوا که طی امروز و فردا تغییرات چندانی نخواهد داشت؛ از روز چهارشنبه تا پایان هفته، به طور محسوس کاهش می‌یابد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.