سه شنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 9 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23828 تعداد نوشته های امروز : 8×
معاون وزیر نیرو از عملکرد آب منطقه‌ای کرمانشاه تقدیر کرد/خیال ما از مدیریت آب در کرمانشاه راحت است
19 خرداد 1405 - 10:52
شناسه : 302903
2
طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در ادامه پیگیری‌های مستمر خود برای توسعه زیرساخت‌های استان، در صدوهفتادوهشتمین دیدار کاری خود در پایتخت با حمیدرضا جانباز، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران دیدار و گفت‌وگو کرد/در این نشست که با حضور بهرام درویشی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، رئیس حوزه آبریز مرزی غرب کشور و مشاور وزیر نیرو برگزار شد، مهم‌ترین طرح‌ها و مطالبات بخش آب استان مورد بررسی قرار گرفت/معاون وزیر نیرو در این دیدار با قدردانی از پیگیری‌های مستمر استاندار کرمانشاه در حوزه آب، اظهار کرد: بسیاری از پروژه‌های دارای گره‌های چندین ساله در استان با مدیریت و هماهنگی ایجاد شده تعیین تکلیف شده‌اند و امروز شاهد پیشرفت قابل توجه طرح‌های زیرساختی بخش آب در کرمانشاه هستیم/خوشبختانه شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از مجموعه‌های توانمند کشور است و اقدامات انجام شده در این مجموعه موجب شده دغدغه‌های حوزه آب در غرب کشور به حداقل برسد و خیال ما از مدیریت آب در کرمانشاه راحت باشد.
نویسنده : پریا امیری پریان منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

در دیدار استاندار کرمانشاه با معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، عملکرد مجموعه آب منطقه‌ای کرمانشاه مورد تقدیر قرار گرفت. معاون وزیر نیرو با اشاره به حل بسیاری از چالش‌های قدیمی حوزه آب استان، آب منطقه‌ای کرمانشاه را از مجموعه‌های توانمند کشور دانست و بر حمایت وزارت نیرو از طرح‌های راهبردی آب استان از جمله سد بیستون، سد هواسان و سامانه گرمسیری تأکید کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری طلوع کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در ادامه پیگیری‌های مستمر خود برای توسعه زیرساخت‌های استان، در صدوهفتادوهشتمین دیدار کاری خود در پایتخت با حمیدرضا جانباز، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که با حضور بهرام درویشی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، رئیس حوزه آبریز مرزی غرب کشور و مشاور وزیر نیرو برگزار شد، مهم‌ترین طرح‌ها و مطالبات بخش آب استان مورد بررسی قرار گرفت.

معاون وزیر نیرو در این دیدار با قدردانی از پیگیری‌های مستمر استاندار کرمانشاه در حوزه آب، اظهار کرد: بسیاری از پروژه‌های دارای گره‌های چندین ساله در استان با مدیریت و هماهنگی ایجاد شده تعیین تکلیف شده‌اند و امروز شاهد پیشرفت قابل توجه طرح‌های زیرساختی بخش آب در کرمانشاه هستیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر، احیای تالاب‌ها و سراب‌های استان، آبگیری سد کبوترلانه پس از سال‌ها انتظار، رفع موانع اجرایی سد شرفشاه، آغاز عملیات اجرایی شبکه پایاب سد آزادی و پیشرفت طرح‌های آبرسانی را از مهم‌ترین دستاوردهای این حوزه برشمرد.

جانباز همچنین از عملکرد مجموعه آب منطقه‌ای کرمانشاه تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از مجموعه‌های توانمند کشور است و اقدامات انجام شده در این مجموعه موجب شده دغدغه‌های حوزه آب در غرب کشور به حداقل برسد و خیال ما از مدیریت آب در کرمانشاه راحت باشد.

در این نشست، استاندار کرمانشاه و معاون وزیر نیرو همچنین از همراهی و همکاری مؤثر مجموعه‌های امنیتی، نظامی و انتظامی در حفظ پایداری زیرساخت‌های حیاتی آب استان قدردانی کردند. طرفین با اشاره به نقش ارزشمند این دستگاه‌ها در تأمین امنیت تأسیسات آبی و ایجاد شرایط لازم برای تداوم خدمات‌رسانی در شرایط خاص، تأکید کردند که هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و خدمات‌رسان، نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه آب و تأمین مطمئن آب شرب شهروندان استان داشته است.

در ادامه نیز، استاندار کرمانشاه با قدردانی از حمایت‌های وزارت نیرو، عملکرد شرکت‌های تابعه این وزارتخانه در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: امروز در حوزه آب دغدغه جدی در استان وجود ندارد و بخش مهمی از این موفقیت حاصل تلاش‌های مجموعه آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان است.

حبیبی با اشاره به اهمیت طرح‌های راهبردی آب استان، خواستار تسریع در آغاز عملیات اجرایی سد هواسان، تأمین اعتبار و تکمیل مطالعات سد بیستون، ابلاغ تخصیص‌های منابع آب قطعه دوم سامانه گرمسیری، صدور مجوز ماده ۲۳ طرح‌های آبرسانی شهرهای استان و بازگشت تخصیص‌های تشویقی مدیریت منابع آب شد.

وی همچنین تأکید کرد: سد بیستون یکی از پروژه‌های مهم و آینده‌ساز استان است که می‌تواند تأمین آب شرب شهر کرمانشاه را تا افق ۱۴۳۰ تضمین کند.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام شده در حوزه آب و فاضلاب اشاره کرد و افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، حتی در شرایط قطعی برق نیز بیش از ۷۵ درصد خدمات آبرسانی در استان به صورت پایدار ادامه پیدا می‌کند.

در پایان این نشست، معاون وزیر نیرو با تأمین اعتبار طرح شبکه آبیاری سد آزادی موافقت کرد و قول داد روند آغاز عملیات اجرایی سد هواسان، صدور مجوزهای ماده ۲۳، بازگشت تخصیص‌های تشویقی مدیریت منابع آب و همچنین مطالعات احداث سد بیستون با سرعت بیشتری دنبال شود.

سد بیستون به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های آبی آینده استان، در شرق شهر کرمانشاه و بر روی رودخانه گاماسیاب احداث خواهد شد و با ظرفیت مخزن ۲۵ میلیون مترمکعبی، نقش مهمی در تأمین پایدار آب شرب کرمانشاه در دهه‌های آینده ایفا خواهد کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.