شنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۵ Saturday, 4 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23945 تعداد نوشته های امروز : 7×
سراب نیلوفر شرایط خوبی دارد/ پیگیر بازسازی استخر روباز مجموعه هستیم
13 تیر 1405 - 10:08
شناسه : 303302
0
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : سید محمدامین حسینی، با اشاره به شرایط مناسب این روزهای سراب نیلوفر، اظهارکرد: به لطف بارش‌های بسیار خوبی که امسال داشتیم، در حال حاضر حال سراب نیلوفر خوب است/ هر ساله در این موقع از سال معمولا میزان آب سراب بسیار کم می‌شد و نهایتا یکی دو ماه بعد هم  بطور کامل خشک می‌شد، اما امسال خوشبختانه تا به این لحظه شرایط سراب مناسب است/ گردشگران استقبال خوبی از سراب نیلوفر دارند، معمولا در هر هفته حدود شش تا ۱۰ هزار نفر از این مجموعه دیدن می‌کنند و ساعاتی را در کنار خانواده‌هایشان در این مجموعه به استراحت می‌پردازند/ شنا کردن در داخل دریاچه سراب نیلوفر ممنوع است، با وجود هشدارهایی که به گردشگران می‌دهیم، اما بی توجه به این هشدارها به شنا کردن در داخل دریاچه می‌پردازند، به همین دلیل تصمیم بر آن شده تا استخر روباز مجموعه را که از سال‌های گذشته متروک مانده دوباره بازسازی و احیاء کنیم/برای بازسازی و احیاء بخش آقایان این استخر روباز به حداقل شش تا هفت میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که پیگیری برای اخذ این اعتبار آغاز شده است. 
منبع : ایسنا
پ
پ

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه از برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت‌های سراب نیلوفر خبر داد و گفت: پیگیر بازسازی استخر روباز مجموعه برای جلوگیری از شنای گردشگران در داخل دریاچه سراب هستیم.

سید محمدامین حسینی، با اشاره به شرایط مناسب این روزهای سراب نیلوفر، اظهارکرد: به لطف بارش‌های بسیار خوبی که امسال داشتیم، در حال حاضر حال سراب نیلوفر خوب است. 

وی افزود: هر ساله در این موقع از سال معمولا میزان آب سراب بسیار کم می‌شد و نهایتا یکی دو ماه بعد هم  بطور کامل خشک می‌شد، اما امسال خوشبختانه تا به این لحظه شرایط سراب مناسب است. 

وی با بیان اینکه گردشگران استقبال خوبی از سراب نیلوفر دارند، عنوان کرد: معمولا در هر هفته حدود شش تا ۱۰ هزار نفر از این مجموعه دیدن می‌کنند و ساعاتی را در کنار خانواده‌هایشان در این مجموعه به استراحت می‌پردازند. 

حسینی با تاکید بر اینکه شنا کردن در داخل دریاچه سراب نیلوفر ممنوع است، افزود: با وجود هشدارهایی که به گردشگران می‌دهیم، اما بی توجه به این هشدارها به شنا کردن در داخل دریاچه می‌پردازند، به همین دلیل تصمیم بر آن شده تا استخر روباز مجموعه را که از سال‌های گذشته متروک مانده دوباره بازسازی و احیاء کنیم. 

وی در ادامه تاکید کرد: برای بازسازی و احیاء بخش آقایان این استخر روباز به حداقل شش تا هفت میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که پیگیری برای اخذ این اعتبار آغاز شده است. 

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه اضافه کرد: اگر بخواهیم فضای بخش بانوان استخر را نیز راه اندازی کنیم، این اعتبار دو برابر خواهد شد. 

وی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های گردشگری سراب نیلوفر، عنوان کرد: زمانی که این مجموعه را در سال ۱۴۰۲ از بخش خصوصی تحویل گرفتیم، تقریبا یک ویرانه بود که در همان زمان هم اعلام کردیم که حداقل سه تا پنج سال لازم است سراب نیلوفر به شرایط قبل خود بازگردد. 

حسینی ادامه داد: طی مدت سه سال گذشته اقداماتی را انجام داده‌ایم، اما با توجه به کمبود اعتبارات هنوز به نقطه مطلوب برای احیاء مجموعه سراب نیلوفر نرسیده‌ایم. 

وی با بیان اینکه هم اکنون برخی از اقدامات در این مجموعه در حال انجام است، یادآور شد: ظرف یکی دو هفته آینده بعد از حدود ۳۰ سال آب شرب مجموعه را از طریق اتصال به شبکه آب شرب روستایی به بهره برداری خواهیم رساند که این اقدام رضایت گردشگران را به دنبال خواهد داشت. 

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه با اشاره به تغییر رویکرد در حوزه توسعه فضای سبز مجموعه سراب نیلوفر، عنوان کرد: با توجه به اینکه توسعه و کاشت چمن در این مجموعه به آب زیادی نیاز دارد و گاها که سراب نیلوفر خشک می‌شود برای آبیاری آن با مشکل مواجه می‌شویم، لذا امسال عمده تمرکز خود را روی کاشت درختان و محوطه سازی و توسعه پیاده راه و سنگفرش محوطه گذشته‌ایم و به این منظور در مرحله جذب پیمانکار هستیم. 

وی در خصوص ساعت کاری مجموعه سراب نیلوفر کرمانشاه نیز گفت: در حال حاضر این مجموعه از ساعت هشت صبح تا ۱۰ شب آماده پذیرش گردشگران است و تا ساعت ۱۲ شب هم فعالیت خواهد داشت. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.