مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمانشاه با اشاره به پُرشدگی حدود ۵۸ درصدی ظرفیت سدهای کرمانشاه، گفت: ظرفیتسازی در سدهای استان برای بارشهای پاییزی آغاز شده است.
بهرام درویشی ، با اشاره به وضعیت سدهای کرمانشاه و میزان ذخیرهای که دارند، اظهار کرد: در حال حاضر از ظرفیت یک میلیارد و ۳۴۵ میلیون مترمکعبی سدهای استان کرمانشاه حدود ۵۸.۷ درصد پُر بوده و ۴۱.۳ درصد ظرفیت سدهای استان خالی است.
وی میزان ذخیره کنونی سدهای استان را حدود ۷۸۹ میلیون مترمکعب اعلام کرد و ادامه داد: مابقی ظرفیت سدهای کرمانشاه خالی است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمانشاه از وضعیت ذخیره سدهای مهم استان که تامین آب شرب شهرها را بر عهده دارند نیز یاد کرد و افزود: میزان ذخیره سد گاوشان به عنوان تامین کننده بخشی از آب شرب شهر کرمانشاه ۴۵ درصد و ذخیره سد سلیمانشاه به عنوان بخشی از منبع تامین آب سنقر ۳۹.۴ درصد است.
درویشی با بیان اینکه در حال حاضر هیچکدام از سدهای کرمانشاه در وضعیت سرریز قرار ندارند، خاطرنشان کرد: آورد سدهای استان کرمانشاه از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۴) تاکنون نیز حدود سه میلیارد و ۲۲۰ میلیون مترمکعب بوده است.









دیدگاه