چهارشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 18 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22524 تعداد نوشته های امروز : 0×
چرا قیمت تمام شده “گوشت” در کرمانشاه بالا است؟
04 شهریور 1398 - 17:14
شناسه : 107004
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه با اشاره به عوامل مختلفی که قیمت تمام شده گوشت را در کرمانشاه بالا می‌برد، گفت: هزینه‌های کشتارگاه یکی از مهمترین این عوامل است/حسن آمویی از عوامل مختلفی که قیمت تمام شده گوشت را در کرمانشاه بالا می‌برد یاد کرد و افزود: یکی از مهمترین این عوامل هزینه بالای کشتارگاه است/وی ادامه داد: اگرچه کشتارگاه بابت کشتار هر راس گوساله حدود ۱۲۶ هزار تومان هزینه کشتار می‌گیرد، اما هزینه‌های جانبی دیگری هم به آن اضافه می‌شود که در نهایت قیمت را بالاتر می‌برد. برای مثال برای نگهداری هر شب پیش‌سرد ۶۴۰ تومان برای هر کیلوگرم گوساله دریافت می‌شود.

پ
پ

وی در پاسخ به این پرسش که خصوصی کردن کشتارگاه چقدر می‌تواند بر حل این مشکلات اثر بگذارد نیز تاکید کرد: خصوصی یا دولتی بودن کشتارگاه برای ما تفاوتی ندارد، فقط خواستار تعرفه و نرخ مشخص و ثابت هستیم.

آمویی ادامه داد: از سوی دیگر به دلیل اینکه هم اکنون فقط یک کشتارگاه فعال در کرمانشاه داریم این کشتارگاه یکه‌تازی می‌کند، اما اگر کشتارگاه ماهیدشت هم فعال شود با ایجاد رقابت سالم بین این دو مجموعه، هزینه کشتار نیز پایین خواهد آمد.

وی از بالا بودن هزینه حمل و نقل دام و لاشه هم یاد کرد و افزود: میدان دام کرمانشاه در ماهیدشت است، اما دام‌ها برای کشتار باید به کشتارگاه بیستون حمل شوند که این بعد مسافت هزینه حمل و نقل ۴۰ تا ۵۰ هزار تومانی را برای هر راس دام به همراه دارد و در ایامی که کمبود ماشین به هر دلیلی وجود داشته باشد این هزینه به ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان هم می‌رسد.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه اضافه کرد: قصابی‌های هزینه‌های جانبی دیگری مانند دو تا سه میلیون تومان پول برق در هر ماه، مالیات و … را نیز دارند و مجموع این عوامل باعث می‌شود قیمت تمام شده گوشت بالا برود/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.