وی افزود: اقدام دوم سیستم تصفیه بیولوژیک است در فرایند تخمیر در این سیستم برای تصفیه دو عامل مهم مطرح هستند یکی رطوبت است که این رطوبت باید از طریق اب چاه و یا آب شهری تامین شود .شرکت بازیافت برای اینکار شیرابه را رقیق سازی میکند و بجای اب آب شهری از این شیرابه رقیق شده جهت فرایند تخمیر برای حفظ رطوبت استفاده می کند . اقدام سوم که مهم ترین اقدام است و نیاز به اعتبارات جدی دارد سیستم بیوگاز است.
معاونت نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه معتقد است: خوراک اصلی برای سیستم بیوگاز همین شیرابه ها و مواد دیگر مثل روغن های بجا مانده از فسفودها، ضایعات چربی مرغ و … است که اگر احداث بشود هم مشکل شیرابه ها حل می شود هم در بحث بازیافت پسماند های روغنی و بد بو در این استان ما پیشرو در کشور خواهیم بود. ولی زاده گفت: برای اقدام سوم شرکت درخواست اعتبار یک میلیارد تومان دوسال پیش داشته که دولت نتوانسته ان را تقبل کند و در حال حاضر برای همین اقدام نیاز به اعتبار چهار تا پنج میلیارد تومان است . استاندارکرمانشاه به جد از بحث بازیافت کرمانشاه حمایت داشتند. اگر اعتبارات لازم تزریق شود قطعا کرمانشاه برند مهمی در کنترل آلودگی پسماند خواهد شد .
خوب جواب آخر تکلیف این بوی بد وشیرابه ها چه میشه این که نوشتین جوابیه نبود توضیحاتی در مورد کارکرد کار پسماند بود لطفا تیتر خبر رو عوض کنید