کرمی افزود: بخش دیگر فعالیت این کارشناسان به روستاها برمیگردد که در روستاها نحوه پاکسازی محیط و چگونگی دفع بهداشتی پسماند و فاضلاب را آموزش میدهند.
مدیرگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۲۰۰ کارشناس بهداشت محیط در استان، گفت: این تعداد کارشناس بازرسی از ۳۳ هزار مکان تهیه و توزیع مواد غذایی، هتلها، اماکن عمومی و… را برعهده دارند.
وی افزود: بر اساس استانداردها به ازای هر ۴۰۰ تا ۵۰۰ مکان عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی، یک کارشناس بهداشت محیط نیاز است، اما با توجه به فعالیت های جدیدی که برای کارشناسان بهداشت محیط کشور تعریف شده حجم کار آنها افزایش داشته که با تعداد آنها تناسب ندارد.
وی بر لزوم افزایش تعداد کارشناسان بهداشت محیط تاکید کرد و افزود: هرچه تعداد این کارشناسان افزایش یابد قطعا کیفیت کار افزایش یافته و در همین راستا سلامت جامعه هم بیش از پیش تامین میشود/ایسنا
دیدگاه