جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴ Friday, 13 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22512 تعداد نوشته های امروز : 0×
حدود ۵۰ هزار تن گوشت قرمز نیاز سالانه استان
01 آذر 1397 - 9:16
شناسه : 11848
7
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه از تولید سالانه ۶۴ هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد. طلوع‌‌کرمانشاه :

خسرو شهبازی با اشاره به قیمت گوشت قرمز در بازار اظهار داشت: گوشت قرمز گوسفندی در بازار به صورت زنده تا کیلویی ۲۵ هزار تومان فروخته می شود و گوشت گرم نیز با قیمت ۶۰ هزار تومان به ازای هر کیلو عرضه می‌شود.وی با بیان اینکه برخی از افزایش قیمت‌ها بیش از این میزان گران‌فروشی به شمار می‌آید، افزود: وظیفه جهاد کشاورزی تامین و تولید نهادهای مصرفی است و سازمان صمت وظیفه نظارت بر قیمت‌ها را بر عهده دارد.وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید است، عنوان کرد: سالانه حدود ۶۴ هزار تن گوشت قرمز تولید می کنیم که حدود ۵۰ هزار تن آن نیاز استان است و ۱۴ هزار تن هم به استانهای دیگر به صورت زنده صادر می شود.

پ
پ

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: استان کرمانشاه هیچ گونه کمبودی از نظر تولید و تامین گوشت قرمز ندارد و می‌توان گفت در سالهای گذشته تا ۲۸۰ هزار راس دام را به حوزه‌های خلیج فارس صادر می کردیم و هم اکنون صادرات ما در داخل کشور و به استان‌های همجوار است./مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.