چهارشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 18 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22524 تعداد نوشته های امروز : 0×
چگونه می توانیم تغذیه سالم داشته باشیم؟
27 دی 1397 - 11:52
شناسه : 16211
11
تغذیه سالم برای فردایی سلامت طلوع‌‌کرمانشاه :

ساختمان پزشکان طلوع کرمانشاه | اگر به سلامت تان اهمیت می دهید چند نکته ساده و کوتاه اما بسیار حیاتی را در نظر داشته باشید تا بتوانید از به خطر افتادن سلامتی خود و خانواده تان پیشگیری کنید./ سه عامل اصلی و مهم برای حفظ سلامت را چربی ها، نمک و قند تشکیل می دهند؛ مصرف زیاد نمک در آشپزی ،سلامت شما و فرزندانتان را به خطر می اندازد . در تهیه غذای کودک از حداقل نمک استفاده کنید و فرزندانتان را از کودکی به غذای کم نمک عادت دهید./در بین انواع چربی ، چربی های اشباع بیشترین ارتباط را با ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی عروقی دارند./مصرف زیاد قند و شکر باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار می دهد. در این یادداشت بیش از ۱۰ نکته سلامتی در تغذیه سالم را بخوانید.

پ
پ

حمید رضا جعفریانی

 طلوع کرمانشاه – دکتر حمید رضا جعفریانی: اگر به سلامت تان اهمیت می دهید چند نکته ساده و کوتاه اما بسیار حیاتی را در نظر داشته باشید تا بتوانید از به خطر افتادن سلامتی خود و خانواده تان پیشگیری کنید. از چگونگی مصرف چربی در غذا تا مصرف نمک و قند و شکر ؛ در ادامه این نکات را بخوانید:

۱. برای مصرف کمتر چربیها غذاها را بصورت آب پز تهیه کنید .

۲. .به جای سرخ کردن مواد غذایی آنها را تفت دهید .

۳. .درهنگام طبخ غذا ، روغن را بطور مستقیم از داخل قوطی به درون ظرف غذا نریزید ، بلکه از قاشق استفاده کنید تامیزان روغن مصرفی کمتر شود .

۴. در بین انواع چربی ، چربی های اشباع بیشترین ارتباط را با ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی عروقی دارند

۵. .برچسب مواد غذایی را بخوانید و غذاهای با اسید چرب اشباع و ترانس با درصد کم را انتخاب نماید .

۶. .دریافت مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب ترانس که عمده ترین آنها ،روغنهای نباتی جامد – غذاهای فراوری شده و کیک و کلوچه ها است ، باعث افزایش در غلظت کلسترول بد (LDL ) و کاهش کلسترول خوب (HDL) می شود را محدود کنید .

۷. مصرف زیاد نمک در آشپزی ،سلامت شما و فرزندانتان را به خطر می اندازد . در تهیه غذای کودک از حداقل نمک استفاده کنید و فرزندانتان را از کودکی به غذای کم نمک عادت دهید .

۸. منبع اصلی نمک مصرفی ، غذاهای طبخ شده در منزل است همچنین بعضی از انوع نان – رب گوجه فرنگی – فست فودها و پنیرهای شور دارای نمک بیشتری هستند .

۹. میزان نمک مجاز مصرفی کمتر از ۵ گرم ( کمتر از یک قاشق مربا خوری در روز است )

۱۰. به جای نمک از سبزیجات معطر یا آبلیمو استفاده نمایید . و نمکدان را از سفره های خود حذف کنید .

۱۱. در هنگام خرید مواد غذایی به برچسب مواد غذایی در خصوص نمک توجه فرمایید .

۱۲. کاهش مصرف نمک موجب کاهش فشارخون و سایر بیماریها نظیر بیماریهای قلبی عروقی ، دیابت ، پوکی استخوان ، سنگ کلیه و برخی از سرطان ها مانند سرطان معده می شود .

۱۳. در هنگام خرید مواد غذایی برچسب آنها را از نظر مقدار قند افزوده شده مقایسه کنید و محصولاتی که حاوی کمترین مقدار قند افزوده هستند را انتخاب کنید .

۱۴. خرید مواد قندی را به حداقل برسانید : سعی کنید خرید انواع شیرینی – کلوچه – شکلات – کیک و مواد قندی را محدود و منحصر به مناسبتهای خاص کنید و از انبار کردن مواد قندی ذکر شده در کابینت آشپزخانه جدا بپرهیزید

۱۵. مصرف زیاد قند و شکر باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار می دهد .

۱۶. قند و شکردارای کالری بالا و فاقد ارزش غذایی ( ویتامین – املاح – پروتئین و فیبر )هستند .

۱۷. به یاد داشته باشید شکر موجود در یک قوطی نوشابه گازدار ( ۳۵۵ میلی لیتر ) معادل ۱۰ حبه قند است که می تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود .

 

از امروز شروع کنیم…

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.