یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴ Sunday, 14 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23264 تعداد نوشته های امروز : 0×
رانندگی در مه خطر تصادف را افزایش می دهد
28 دی 1398 - 11:31
شناسه : 162545
28
 رئیس پلیس راه استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- هوای مه آلود به هیچ وجه مناسب رانندگی نیست و خطر تصادف را افزایش می دهد ./کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-سرهنگ “محمد حیدری” اظهار داشت: مه یکی از خطرناک ترین شرایط آب و هوایی است که رانندگان با آن مواجه هستند، قرار گرفتن در مه غلیظ باعث کاهش دید راننده شده و تقریبا هیچ چیزی دیده نمی شود./وی افزود: افراد حتی الامکان از رانندگی در شرایط مه آلود خودداری و زمانی هم که مجبور به این کار شدند با حداقل سرعت رانندگی کرده و استفاده از چراغ مه شکن و در صورت فقدان از چراغ جلو با نور پایین استفاده کنند./سرهنگ حیدری ادامه داد : در صورت تراکم ترافیک در مه غلیظ در صورت امکان وسیله نقلیه را در جای مناسبی متوقف کرده و تا زمانی که فاصله ایمن از جلو فابل مشاهده نباشد حرکت نکرده و در حین حرکت از خطوط وسط و کنار جاده برای ادامه مسیر استفاده شود.

پ
پ

رئیس پلیس راه استان تصریح کرد: در صورت بخار کردن شیشه جلو از دستگاه تهویه خودرو استفاده شود و یا شیشه سمت راننده را مقداری پایین آورده تا بخار حاصله از بین رفته و مانع دید نگردد و با استفاده از چراغ ها و فلاشر حضور خود در جاده را به دیگران اعلام کنید.

وی در پایان گفت: رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی و قرار دادن زمان بیشتر برای مسافرت و توجه به هشدارهای پلیس از مهمترین الزامات برای رانندگی در آب و هوای مه آلود است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.