شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 13 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23261 تعداد نوشته های امروز : 3×
خبری از “کرونا” در کرمانشاه نیست
01 اسفند 1398 - 19:08
شناسه : 176180
8
رییس مرکز بهداشت کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه تاکید کرد: تاکنون هیچ موردی از کرونا در کرمانشاه گزارش نشده است/دکتر ابراهیم شکیبا با بیان اینکه تاکنون موردی از کرونا در سطح استان گزارش نشده است، گفت: تمام مراکز بهداشتی و درمانی در آماده باش کامل هستند، اما خوشبختانه تاکنون گزارشی از این بیماری در استان نداشته ایم/وی افزود: بخش ویژه این بیماران هم در بیمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار گیرد/شکیبا تصریح کرد: همه چیز تحت کنترل است و تردد اتباع خارجی هم کاملا رصد میشود و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد و تنها خواسته ما از مردم این است که رعایت بهداشت فردی را داشته باشند.

پ
پ

وی افزود: توصیه مهم این است که تمام افراد دست ها را بطور مرتب در طول روز با آب و صابون شسته و حتما از دست دادن و روبوسی و بغل کردن افراد خودداری کنند.

شکیبا تاکید کرد: همچنین توصیه ما به افراد این است که حتما هنگام سرفه و عطسه موارد بهداشتی را رعایت کرده و با دستمال یا ماسک جلوی انتشار ویروس را بگیرند.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه علائم کرونا با آنفلوآنزا مشابهت دارد، گفت: هر سرماخوردگی یا آنفلوآنزایی کرونا نیست و نشانه بارز این بیماری تب است و در کنار این تب، سرفه، تنگی نفس و اسهال نیز به عنوان دیگر علائم ذکر شده است.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به ضریب سرایت بالای کرونا گفت: وقتی افراد زیادی درگیر این بیماری شوند، به تبع عده ای که بر اساس سن بالا و یا ضعف سیستم ایمنی توان مقابله با بیماری را ندارند در معرض خطر قرار می‌گیرند و در این شرایط تعداد مرگ و میر بالا میرود، وگرنه این بیماری در افراد سالم خطر چندانی ندارد و عمده این افراد درصورت ابتلا به بیماری بعد از مدتی بهبود می یابند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.