شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 13 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23264 تعداد نوشته های امروز : 6×
تنها ۵ دوربین ثبت تخلف در معابر شهر کرمانشاه فعال است!/۲۰۰دوربین “نظارتی” در کرمانشاه نصب می‌شود
10 فروردین 1399 - 11:39
شناسه : 192304
5
معاون ترافیک شهرداری کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه_پایگاه خبری طلوع_معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه از خریداری ۲۰۰ دوربین نظارتی خبر داد و افزود: این دوربین‌ها امسال در معابر شهر کرمانشاه نصب می‌شود/وی افزود: فرآیند هوشمندسازی یعنی مدیریت مرکزی و هماهنگ تمام تقاطع های شهر که این امر نیازمند وجود شبکه ارتباطی فیبرنوری و نرم افزار خاص است که در حال حاضر نرم افزار انجام این کار تهیه شده، اما هنوز زیرساخت های فعالسازی آن تکمیل نیست و بحث ارتباط فیبرنوری و سرورها نیز کامل نشده است/ارجمندی تصریح کرد: هم اکنون ۱۸ دوربین نظارتی در سطح شهر فعال است و با نصب این ۲۰۰ دوربین قطعا نظارت موثری بر معابر شهری خواهیم داشت/ارجمندی با اشاره به وجود ۱۰ دوربین ثبت تخلف در معابر شهر کرمانشاه خاطرنشان کرد: متاسفانه از این تعداد تنها پنج دوربین فعال هستند/وی با بیان اینکه خرید دوربین های کنترل سرعت هم در دستور کار قرار دارد، گفت: در حال حاضر برنامه خرید ۴۰ دوربین کنترل سرعت را در دستور کار داریم.

پ
پ

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه از خریداری ۲۰۰ دوربین نظارتی خبر داد و افزود: این دوربین‌ها امسال در معابر شهر کرمانشاه نصب می‌شود.

به گزارش طلوع به نقل از مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری کرمانشاه دکتر محسن ارجمندی معاون حمل نقل و ترافیک شهرداری با اشاره به وجود ۴۲ تقاطع در سطح شهر کرمانشاه، گفت: از این تعداد، ۱۵ تقاطع در دست هوشمند سازی است.

وی افزود: فرآیند هوشمندسازی یعنی مدیریت مرکزی و هماهنگ تمام تقاطع های شهر که این امر نیازمند وجود شبکه ارتباطی فیبرنوری و نرم افزار خاص است که در حال حاضر نرم افزار انجام این کار تهیه شده، اما هنوز زیرساخت های فعالسازی آن تکمیل نیست و بحث ارتباط فیبرنوری و سرورها نیز کامل نشده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه هوشمندسازی تقاطع ها را عامل موثری در جهت کنترل و مدیریت هرچه بیشتر و بهتر ترافیک شهری دانست و افزود: امسال در کنار بحث هوشمندسازی تقاطع ها، جهت کنترل هرچه بهتر ترافیک شهری بحث پایش تصویری شهر هم مدنظر است و در همین راستا ۲۰۰ دروبین نظارتی خریداری شده که امسال در نقاط مختلف شهر نصب می‌شود.

ارجمندی تصریح کرد: هم اکنون ۱۸ دوربین نظارتی در سطح شهر فعال است و با نصب این ۲۰۰ دوربین قطعا نظارت موثری بر معابر شهری خواهیم داشت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه اعتبار نصب این ۲۰۰ دوربین را حدود ۱۲ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: نصب این دوربین‌ها نیازمند تجهیزات جانبی دیگری است که مجموعا حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان اعتبار هزینه دارد که این اعتبار تامین شده و کار نصب دوربین‌ها امسال انجام می‌شود.

ارجمندی با اشاره به وجود ۱۰ دوربین ثبت تخلف در معابر شهر کرمانشاه خاطرنشان کرد: متاسفانه از این تعداد تنها پنج دوربین فعال هستند.

وی با بیان اینکه خرید دوربین های کنترل سرعت هم در دستور کار قرار دارد، گفت: در حال حاضر برنامه خرید ۴۰ دوربین کنترل سرعت را در دستور کار داریم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.