پرونده کلاهبرداریهای متعدد در سایت دیوار
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به پرونده تشکیل شده در تهران بزرگ در ارتباطات با کلاهبرداری درسایت دیوار گفته است: پلیس فتا هیچ مجوز برای فعالیت این سایت نداده است و بر توان پلیس فتا نیست بر تمام آگهی ها و اقدامات سایت نظارت کند.
به گفته سرهنگ کاظمی امسال ۳۰۰۰ پرونده کلاهبرداری مرتبط با سایت دیوار در پلیس فتا تشکیل شده است.
همچنین تاکنون ۳۰ متهم در این رابطه دستگیر شدهاند.
مبلغ کلاهبرداریهای انجام شده از طریق سایت دیوار به ۲ میلیارد تومان می رسد.
کلاهبرداری یکی از جرایم رخ داده در سایت دیوار است و ما شاهد خرید و فروش اجناس ممنوعه در آن و ارایه خدمات نامتعارف هستیم سرهنگ کاظمی
این مقام انتظامی میگوید کلاهبرداری یکی از جرایم رخ داده در سایت دیوار است و ما شاهد خرید و فروش اجناس ممنوعه در آن و ارایه خدمات نامتعارف هستیم.
به گفته وی مرد آزارگری طعمههایش را از طریق این سایت انتخاب میکرد.
درخواست برای مسدود کرد سایت دیوار
سرهنگ کاظمی گفته است که از دادسرای جرایم رایانهای درخواست شده با دستور قضایی تا زمانی که مسوولان سایت دیوار راهکاری برای امنیت مراجعه کنندگان در نظر نگیرند آن را مسدود کنند.
به گفته وی مدیران سایت دیوار مدعی هستند که سایت دیوار بیش از ۴۰ میلیون کاربر دارد و خودشان هم راهکاری برای حل مشکلات موجود ندارند.
وی تاکید کرد در حال حاضر این سایت به بازاری تبدیل شده که مجرمان به راحتی در آن میچرخند و طعمه را شناسایی کرده و لطمات سنگین مالی به بار میآورند
رییس پلیس فتا در خصوص دیگر سایتهای مشابه هم گفته است: سایت های دیگر هم باید ضریب امنیتی و نظارتی خود را افزایش دهند تا در پوشش و فروش کالا به بستری برای وقوع جرایم تبدیل نشود.
گفتنی است دو سال قبل رییس اتحادیه مشاوران املاک هم خواستار مسدود شدن دیوار شده بود. او گفته بود دیوار از یک سو باعث ضرر به صنف مشاوران املاک شده و از سوی دیگر ریسک معاملات را بالا برده است./جام جم
دیدگاه