یکشنبه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 27 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22321 تعداد نوشته های امروز : 4×
ترافیک سنگین در محور اسلام آبادغرب – سرپل ذهاب تردد را با مشکل مواجه کرده است / ریزش کوه در گردنه پاتاق نداریم   
26 آبان 1396 - 13:11
شناسه : 2008
3
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه در گفتگو با طلوع: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه گفت: ترافیک در محور سرپل ذهاب – اسلام آبادغرب گردنه پاتاق سنگین است اما هیچ ریزش کوهی در این محور اتفاق نیفتاده است.

پ
پ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری طلوع، حجم سنگین خودروهای عبوری در محور اسلام آبادغرب – سرپل ذهاب در گردنه پاتاق مشکلات بسیاری در بحث عبور و مرور برای شهروندان ایجاد کرده است.

یکی از رانندگان که خودروی وی در گردنه پاتاق متوقف شده، در تماس با خبرنگار طلوع می‌گوید: خودروهای بسیار امکان عبور و مرور در گردنه پاتاق ندارند و پلیس های مستقر می‌گویند که کوه ریزش کرده است و امکان تردد نیست.

پایگاه خبری طلوع این موضوع را با فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه مطرح کرد.

سرهنگ محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار طلوع، اظهار داشت: ترافیک در محور سرپل ذهاب – اسلام آبادغرب گردنه پاتاق سنگین است اما هیچ ریزش کوهی در این محور اتفاق نیفتاده است.

سرهنگ حیدری گفته است: ترافیک سنگین ایجاد شده در گردنه پاتاق به سبب تردد خودروهای متفرقه و تجهیزات و خودروهایی است که برای کمک و آوار برداری به مناطق زلزله زده حرکت می کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.