
استاد محمد علی ودود برگزیده گسترده ترین رقابت جهانی طراحی در کشور ایتالیا شد.
به گزارش طلوع کرمانشاه، استاد ودود یک اثر معرق چوب را در جشنواره طراحی بین المللی ایتالیا شرکت داد و در بین ۱۲۴ هزار کار ارائه شده به این رویداد جهانی، در بین یک هزارو ۴۹۷ اثر صنایع دستی نشان “آیرون” جشنواره ایتالیا را کسب کرد.
ودود با اشاره به اینکه شعار این رویداد ” هنر برای ساختن جهانی بهتر برای همه” است گفت: اثر” قلب جنگل” مانیفست یکی از شیوه های ابداعی وی تحت عنوان معرق نقشبندی به همراه یک اثر از این شیوه در بخش صنایع دستی این رویداد بین المللی طراحی آ(A’designaward) جایزه آیرون را به خودش اختصاص داد.
وی همچنین به یکی از دغدغه های بسیار مهم جامعه هنر اشاره کرد و گفت: هنرهای ملی ما به یک فدراسیون تیم های ملی نیاز دارند بنده بعنوان یک فعال و شیفته هنر این کشور، خواهان تشکیل فدراسیون تیم ملی هنر هستم تا افرادی که قصد دارند وارد این عرصه شوند یک افق جهانی روشن پیش رو داشته باشند.







دیدگاه