سه شنبه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۲ Tuesday, 6 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19146 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

برنامه ریزی بی هدف، صنایع دستی کرمانشاه را فلج کرده است/توان اندک‌برای شرکت در نمایشگاه های بین المللی برخی والدین اوقات فراغت تابستان را با “کلاس آموزشی” اشتباه گرفته‌اند هزینه درمان بیماران صعب‌العلاج در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است اولین مرکز اسناد و آرشیو شهرداری های کشور در کرمانشاه احداث شد “سراب یاوری” کرمانشاه دریاچه مصنوعی می‌شود آسپرین مانع سکته می شود؟ مصرف روزانه چقدر باشد؟ شب بخوریم یا روز؟ راه اندازی مرکز آموزش ،ویژه کارکنان شهرداری کرمانشاه پیام خداحافظی مسی از پاری سن ژرمن کشف ۳۹۳ عدد سکه تاریخی در کرمانشاه باند سارقان حرفه ای موتور سیکلت در کنگاور متلاشی شد تصمیم تلخی که ۱۰ میلیون یورو روی دست بوفون گذاشت “قره‌سو” تا یک سال دیگر زیبا می‌شود اختلاف نظرات برای محل برگزاری جشنواره اسب اصیل کرد بالا گرفت/نگرانی ها از نابودی زمین چمن در زیر سم‌ستوران اولین مرکز “معاینه فنی” خودروهای سبک شهرداری کرمانشاه افتتاح شد پرداخت وام‌های تبصره ١۶ به خبرنگاران در هاله‌ای از ابهام/ لزوم ورود دادستان کرمانشاه به پرداخت وام‌های ضروری پارک یک هکتاری شهرک “شهرداری” کرمانشاه افتتاح شد پر دردسرترین سال زندگی ستاره بایرن هافبک اینتر اولین ترکیه ای فاتح لیگ قهرمانان می‌شود؟ ترفندهایی برای نه گفتن به شیرینی بعد از صرف غذا تعطیلی سینما‌های کرمانشاه در روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد

چطور متوجه بیماری ام اس خود شویم؟
29 بهمن 1397 - 11:11
شناسه : 24512
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

بسیاری از افراد با دیدن برخی علائم عصبی، به بروز MS در خود مشکوک می‌شوند، در صورتی که با شناخت صحیح علائم می‌توان متوجه بیماری ام اس شد./ دکتر ایزدی نورولوژیست درباره بیماری ام اس گفت: MS یک نوع التهاب تناوب سیستم عصبی مرکزی است که در فاز حمله سبب برخی علائم عصبی می‌شود نکته مهم آن است که بسیاری افراد با بروز برخی علائم عصبی، مشکوک به بروز بیماری ام. اس شده و به پزشک مراجعه و تقاضای انجام برخی اقدامات تشخیصی مثل ام. آر. آی دارند تا مطمئن شوند که مبتلا به ام اس نیستند./وی افزود: باید علائمی که معمولاً جزو علائم ام اس نیستند را بهتر بشناسیم؛ علائمی مثل سردرد، کمردرد، درد اندام‌ها، تشنج و حملات کاهش هوشیاری، اختلالات خواب و تپش قلب معمولاً علامت بیماری MS نیستند و علتی غیر از آن دارند./دکتر ایزدی اظهار داشت: در صورت بروز هر گونه علائم عصبی، مشاوره با پزشک مغز و اعصاب و معاینه عصبی دقیق بهترین راه حل برای احتمال بروز بیماری ام اس است؛ چرا که بیماری ام اس از سال‌ها قبل از پیدایش ام. آر. آی شناخته شده بود و تنها وسیله تشخیص مؤثر معاینه عصبی و شرح حال بیمار بود و پزشکان در تشخیص این بیماری بدون وجود ام. آر. آی موفق بودند.

پ
پ

دکتر ایزدی اظهار داشت: در خصوص علائم این بیماری تصریح کرد: علائم بیماری به صورت مجموعه‌ای است از تاری دید، دوبینی، اختلال حرکتی و عدم تعادل در اندام‌ها، ضعف اندام‌ها، اختلالات حسی ناخوشایند، بی‌اختیاری ادراری و مدفوعی که الزاماً همه علائم در یک فرد دیده نمی‌شود و ممکن است فقط دو یا چند علامت بروز نماید.

این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: معمولاً علائم به صورت حمله‌ای ظاهر شده و گاهی بدون درمان، بهبودی نسبی می‌یابند و ممکن است در هر حمله عوارض پایداری باقی بماند. در برخی موارد، علائم حمله‌ای نبوده بلکه به صورت تدریجی ظاهر می‌شود، در فرم‌های خوش خیم که معمولاً با علائم حسی یا تاری دید شروع می‌شوند. با گذشت سال‌ها از شروع بیماری، فرد ناتوانی جدی نخواهد داشت.

درمان در مراحل مختلف بیماری با داروهای کورتونی و برخی داروهای تضعیف کننده ایمنی بر اساس تشخیص پزشک انجام می‌شود/بهداشت نیوز

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.