شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22604 تعداد نوشته های امروز : 2×
حفاری برای گنج، به قیمت جان ۴ نفر تمام شد / جنازه ها از گودال ۱۵ متری خارج شدند
23 مرداد 1399 - 12:57
شناسه : 249046
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرعامل سازمان آتشنشانی کرمانشاه از انجام عملیات امداد و نجات چهار نفر در شهرستان گیلانغرب خبر داد و افزود: با رسیدن سر صحنه حادثه، متاسفانه هر چهار نفر جان باخته بودند و جسد آنها از گودال خارج شد/غلامرضا رضایی با اشاره به گرفتار شدن چهار نفر در گودالی ۱۵ متری در شهرستان گیلانغرب، گفت: این حادثه شب گذشته (۲۲ مرداد) رخ داد و بلافاصله نیروهای امداد و نجات به محل اعزام شدند/وی افزود: عملیات امداد و نجات با توجه به تنگی دهانه غار که گودال در آن قرار داشت به سختی پیش رفت و در نهایت با هماهنگی مدیرکل بحران استان، صبح امروز تیمی ویژه از آتشنشانی کرمانشاه به محل حادثه اعزام شدند/رضایی تصریح کرد: دهانه غار بگونه ای که یک نفر هم به سختی داخل آن می رفت و نیروهای آتشنشانی با سختی فراوان توانستند وارد گودال ۱۵ متری شوند.

پ
پ

مدیرعامل سازمان آتشنشانی کرمانشاه خاطرنشان کرد: متاسفانه در این حادثه هر چهار نفر جان باختند و جنازه این افراد با مشقت و سختی فراوان توسط نیروهای آتشنشانی دقایقی پیش از گودال بیرون آورده شد.

وی در خصوص علت حادثه گفت: گویا این چهار نفر مشغول حفاری غیرمجاز بودند که به خاطر گاز منوکسیدکربن داخل گودال گرفتار می شوند، البته در خصوص علت دقیق مرگ باید پزشکی قانونی نظر بدهد/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.