یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲ Sunday, 24 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19775 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

نصب خودپرداز در شهرک حافظیه برای بانک مقرون به صرفه نیست! اگر ویتامین D را اشتباه مصرف کنید، چه می شود؟ کاهش نسبی دمای هوای روزانه در کرمانشاه معرفی نفرات برتر مسابقات تنیس خاکی ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای فصل بارش/ وضعیت رودخانه “آبشوران” در برخی نقاط بحرانی است چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم ۳۷۰ هزار دانش آموز کرمانشاه راهی مدارس شدند تشکیل کمیته سرقت برای جلوگیری از سرقت تجهیزات شهرداری کرمانشاه/شهرداری کرمانشاه نیازمند ۹۰ ماشین مکانیزه نو برای جمع‌آوری زباله است ۲ کشته و ۴ زخمی در برخورد پراید و پژو امیر حسین حسنی بر سکوی سوم تنیس مسابقات کشور ایستاد طرح تردد زوج و فرد خودروها در کرمانشاه اجرا می شود چگونه وزن خود را کاهش دهیم؟ کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش وام ازدواج در کرمانشاه با رعایت الگوی مصرف، مبلغ قبض آب اندک می شود افسردگی در سایه تغییر فصل امهال تسهیلات کشاورزان استان کرمانشاه ساماندهی آبشوران در محدوده خیابان “شهید اشرفی اصفهانی” در دستور کار است فوت ۱۶ نفر بر اثر حوادث کار در استان کرمانشاه فوت ۵ نفر بر اثر برق‌گرفتگی در کرمانشاه دانش‌آموزان کلاس اولی کرمانشاه راهی مدرسه شدند

پزشکان حق ندارند بیمار را مجبور به مراجعه به رادیولوژی و آزمایشگاه خاص کنند
23 مرداد 1396 - 11:15
شناسه : 259
2
رییس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده استان کرمانشاه الزام بیماران برای مراجعه به مرکز آزمایشگاهی، رادیولوژی و سونوگرافی خاص از سوی پزشکان را تخلف دانست.

پ
پ

عبدالرضا یاری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: یکی از مواردی که گاهی مردم نسبت به آن شکایت دارند، مربوط به خدمات رادیولوژی، آزمایش، سونوگرافی و حتی گرفتن دارو است.

وی ادامه داد: در این خصوص دو دسته تخلف داریم، یک دسته اینکه گاهی اصلا خدماتی مانند رادیولوژی و … نیاز نیست، اما پزشک به هر دلیلی برای استفاده بیشتر، بیمار را ملزم به انجام این خدمات می‌کند که بر اساس ماده چهار قانون تعزیرات حکومتی، این کار تخلف است و جرائمی مانند از دو تا ۱۰ برابر مبلغ اخذ شده جریمه نقدی، درج در پرونده، توبیخ کتبی و … برای پزشک در نظر گرفته می‌شود.

یاری ادامه داد: روندی که در این بین وجود دارد این است که بیمار باید شکایت خود را به کمیسیونی به نام کمیسیون ماده یازده ارجاع دهد که متشکل از سه عضو است که همه آنها از پزشکان، نماینده نظام پزشکی و نماینده وزارت بهداشت (معمولا رئیس دانشگاه علوم پزشکی) هستند.

وی با بیان اینکه شکایت فقط از طریق این کانال قابل ارجاع به تعزیرات حکومتی و یا دادسرا است، خاطرنشان کرد: متاسفانه اکثر شکایاتی که به این کمیسیون می‌رود منجر به تشکیل پرونده در تعزیرات حکومتی نمی‌شود.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده استان کرمانشاه تاکید کرد: موضوع دیگر این است که گاهی پزشکان بیمار را ملزم می‌کنند به یک مرکز خدمات رادیولوژی، آزمایشگاه و یا حتی داروخانه خاص مراجعه کند که این کار نیز تخلف است.

یاری با بیان اینکه بر اساس ماده هشت قانون حمایت از حقوق مصرف کننده این کار تبانی محسوب می‌شود و تخلف است، یادآوری کرد: برای این تخلف نیز جرائمی در نظر گرفته شده و پرونده باز هم باید از همان کمیسیون ماده یازده به تعزیرات حکومتی یا دادسرا ارجاع شود.

وی خاطرنشان کرد: اینکه تمام شکایات باید از همین کانال کمیسیون ماده یازده عبور کند باعث می‌شود اکثر شکایات منجر به پرونده در تعزیرات حکومتی یا دادسرا نشود.

به گفته این مسئول، در سال‌های گذشته مکاتباتی انجام شده که افراد دیگری غیر از پزشکان نیز در این کمیسیون حق رای داشته باشند، اما این امر نیاز به اصلاح قانون دارد و زمان بر است.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده استان کرمانشاه گفت: البته نماینده تعزیرات حکومتی می‌تواند در این کمیسیون باشد، اما حق رای ندارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.