رئیس کارگروه سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: فعالیت های جسمانی در پیشگیری و درمان بیماری های غیر واگیر نظیر دیابت، بیماریهای قلبی- عروقی، برخی سرطان ها و افزایش سلامت روانی و اجتماعی مردان به طور مستقیم و غیرمستقیم نقش قابل توجهی دارد.
وی گفت: بیشترین عواملی که سلامت مردان را تهدید میکند شامل سوانح و حوادث ترافیکی به ویژه در رانندگان و موتورسواران، سرطان های معده، ریه، پروستات و پوست، حوادث و آسیب های شغلی، کبد چرب، استعمال دخانیات، استفاده از داروهای نیروزا و آنابولیک است.
بیگلری تصریح کرد: تشویق به داشتن رژیم غذایی سالم، تحرک بدنی مناسب و صحیح شامل پیاده روی مستمر دوچرخه سواری، خود مراقبتی، اصلاح سبک زندگی میتواند نقش مهمی در پیشگیری از بروز این بیماری ها داشته باشد.
وی ادامه داد: استعمال دخانیات و قلیان یکی از عوامل مهم تهدید کننده سلامت و ایجاد کننده خطرات ناشی از سرطان برای برخی از مردان است.
رئیس کارگروه سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بهترین توصیه به مردان کنترل وزن و شاخص توده بدنی BMI، محدود کردن مصرف قند، نمک و روغن، استفاده از کرم های ضدآفتاب به ویژه برای افرادی که در مقابل نور مستقیم آفتاب فعالیت دارند، محدود کردن ساعات استفاده از فضای مجازی، کامپیوتر و تلویزیون به منظور داشتن فعالیتهای اجتماعی و ورزشی جهت کاهش خطر ابتلا به بیماریهای غیرواگیر و سرطانها است.
وی ادامه داد: به طور متوسط امید به زندگی و میانگین طول عمر در بانوان بیشتر است و این شاخصه میان زنان کرمانشاهی چهار سال بیشتر از مردان است.
بیگلری خاطر نشان کرد: معمولا زنان توجه بیشتری به سلامت خود و خانواده دارند همچنین مردان بیشتر از زنان در معرض حوادث ترافیکی، استعمال دخانیات، خطرات مرتبط با آسیب های ناشی از نزاع و مصرف داروهای نیروزا هستند که همگی تهدیدکننده سلامت مردان است.
وی تصریح کرد: معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی به طور جدی در صدد جلب مشارکت گروههای مختلف مردان از جمله کارمندان، کارگران، دانشجویان و دانش آموزان برای داشتن فعالیتهای ورزشی مناسب و صحیح، از طریق برگزاری جلسه و برقراری تعامل با انجمنهای ورزشی، سازمانهای مردمنهاد، صدا و سیما، ارتباط با رسانه ها و برگزاری جلسات سخنرانی در مجامع عمومی ادارات به منظور ارتقای سواد سلامت است/مهر
دیدگاه