چهارشنبه, ۶ فروردین , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22212 تعداد نوشته های امروز : 0×
کوتاه نویسی مخاطب را جلب می کند
16 آذر 1399 - 11:37
شناسه : 262653
9
محسن اخوان گوران؛شاعر و نویسنده کرمانشاهی طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-محسن اخوان گوران اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ از سوی انتشارات آثار برتر با همکاری انتشارات دیباچه کتاب اول خود به نام ( عسل تلخ ) را در ۲۱۰ صفحه چاپ نمودم و مراسم رونمایی آن در دانشگاه فرهنگ و هنر با استقبال کم نظیری مواجه شد/ وی افزود: کتاب عسل تلخ در سال ۱۳۹۷ به چاپ دوم رسید . این کتاب شامل ۱۶ داستان کوتاه خاطره وار است که مربوط به خاطرات دوران کودکی من است./ شاعر و نویسنده کرمانشاهی یاد اور شد: در بهار سال ۱۳۹۸ از سوی انتشارات آثار برتر کتاب دوم من بنام ( خاطرات سمج ) یا عسل تلخ ۲ و در ۲۲۷ صفحه که شامل ۱۷ داستان کوتاه و خاطره های دوران جوانی ام است به چاپ رسید  و در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی شد ./وی همچنین گفت: در تابستان ۱۳۹۹ انتشارات آثار برتر کتاب سوم من ( یاد مانده های ملس ) یا عسل تلخ ۳ را در ۱۷۱ صفحه چاپ نمود ، این ‌کتاب شامل مقدمه نویسنده و ۱۵ داستان کوتاه یا خاطرات داستان واره است که مربوط به وقایع دوران  جوانی،جنگ و اتفاقات تاریخ معاصر هستند./محسن اخوان گوران معتقد است در این روزگار دیگر کتابخوانهای حرفه ای هم حوصله ی خواندن رمانهای طولانی و پر حجم را ندارند ، پس باید نویسنده یا شاعر با کوتاه نویسی مخاطب را جلب کند و حرف خود را به کوتاه ترین شکل بیان کند .

پ
پ

به بهانه چاپ کتاب خاطرات سمج و با هدف معرفی هنرمندان کرمانشاهی به سراغ نویسنده کتاب  “عسل تلخ”  رفتیم.

محسن اخوان گوران در بیست و پنجم دیماه یکهزار و سیصد و سی و سه در شهر کرمانشاه متولد شد.
وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را تا اخذ دیپلم طبیعی در کرمانشاه به پایان رسانید.
شاعر و نویسنده کرمانشاهی در سال ۱۳۵۴ اولین دوره فیزیک اتمی و آموزشکده عالی فیزیک هسته ای بعنوان دانشجو پذیرفته شد و در ابتدای سال ۱۳۵۷ به دلایلی اخراج شد.
او ادبیات را نزد استاد یدالله بهزاد کرمانشاهی شاعر نامدار و همچنین استاد رضا سید حسینی مولف مکتب های ادبی و فرهنگ آثار و ده ها اثر ترجمه تاثیر گذار دیگر آموخت .
وی از جوانی به نوشتن رو آورد و نوشته های خود را در محافل خصوصی و جلسات سه شنبه های کتاب ایران کرمانشاه برای اساتید می خواند ، نوشته ها و مقالات او در جراید محلی و ادبی ایران چاپ می شد .
محسن اخوان گوران ادبیات عرب و حقوق را نزد مرحوم حاج مرتضی تکوک آموخت و در آزمون سردفتری پذیرفته شد و تا سال ۱۳۹۸ سردفتر اسناد رسمی ۶ کرمانشاه و از موسسین کانون سردفتران و دفتریاران استان کرمانشاه بود و در همان مکان کانون جلسات انجمن ادبی را در روزهای دوشنبه تشکیل می داد .به تشویق و اصرار اساتید و دوستان اقدام به گردآوری و بازبینی نوشته هایش نمود .
 

محسن اخوان گوران اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ از سوی انتشارات آثار برتر با همکاری انتشارات دیباچه کتاب اول خود به نام ( عسل تلخ ) را در ۲۱۰ صفحه چاپ نمودم و مراسم رونمایی آن در دانشگاه فرهنگ و هنر با استقبال کم نظیری مواجه شد .

 وی افزود: کتاب عسل تلخ در سال ۱۳۹۷ به چاپ دوم رسید . این کتاب شامل ۱۶ داستان کوتاه خاطره وار است که مربوط به خاطرات دوران کودکی من است.
 شاعر و نویسنده کرمانشاهی یاد اور شد: در بهار سال ۱۳۹۸ از سوی انتشارات آثار برتر کتاب دوم من بنام ( خاطرات سمج ) یا عسل تلخ ۲ و در ۲۲۷ صفحه که شامل ۱۷ داستان کوتاه و خاطره های دوران جوانی ام است به چاپ رسید  و در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی شد .
 

وی همچنین گفت: در تابستان ۱۳۹۹ انتشارات آثار برتر کتاب سوم من ( یاد مانده های ملس ) یا عسل تلخ ۳
را در ۱۷۱ صفحه چاپ نمود ، این ‌کتاب شامل مقدمه نویسنده و ۱۵ داستان کوتاه یا خاطرات داستان واره است که مربوط به وقایع دوران  جوانی،جنگ و اتفاقات تاریخ معاصر هستند.

محسن اخوان گوران معتقد است در این روزگار دیگر کتابخوانهای حرفه ای هم حوصله ی خواندن رمانهای طولانی و پر حجم را ندارند ، پس باید نویسنده یا شاعر با کوتاه نویسی مخاطب را جلب کند و حرف خود را به کوتاه ترین شکل بیان کند .

 وی خاطر نشان کرد: داستانهای کوتاه در هر سه جلد کتاب های یاد شده در همان انتهای یک داستان به پایان می رسند هر چند به هم پیوستگی دارند و زنجیر وار به هم وصل هستند. راوی در تمام داستانها یک نفر نیست گاه اول شخص است گاه دوم شخص یا از دیدی سوم شخص به نظر می رسد.

محسن اخوان گوران گفت: تفاوت نوع زندگی ، رفتار ، کردار ، منش های اخلاقی سالیان نه چندان دور گذشته با این دوران که در آن زندگی می کنیم در این کتاب کاملا گویاست و دارای  تغییرات حیرت آوری است که اتفاق افتاده و حالا آنرا نوستالوژی می نامیم .

دکتر سالار عبدی در مقدمه جلد اول کتاب عسل تلخ با نام ( هین شعر زندگی ) چنین آغار می کند:
مجموعه ای که پیش رو دارید منتخبی است از دلشوره ها ، دل گویه ها ، دل سوزه ها ، دل آذین ها و دلبرانه های  محسن اخوان گوران که سالهای سال در عرصه ی شعر و شعور نویسا بوده و هستند و بالغ بر پنجاه سال جنون زندگی در بطن این صفحات نهفته است .
و به شعر گونگی نوشتار و گم بودگی زمان و مکان و کانسپتی و تعلیق در آنها اشاره کرده .
پس از چاپ کتابها توسط بزرگوارانی همچون استاد یدالله عاطفی و استاد معتصم هاشمی و استاد نوری علا و کامران تکوک و بسیاری دیگر نقدهای زیادی بر آنها نوشته اند و در جراید به چاپ رسانده اند .

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.