سیب و شاه توت شما را قدرتمند میکنند
گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشتهایم
اولین مدال تاریخی سپکتاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد
مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر میگذاریم
پارکهای کرمانشاه غیراستانداردند
۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند
۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد
۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات
چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید
شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه
دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور
۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه
آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه
تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه
علائم اگزمای پوستی چیست؟
پر شدگی ۶۶ درصدی سدهای استان کرمانشاه
خطر وقوع چادرنشینی در بیخ گوش شهر کرمانشاه!
۶۰۰ نفر در کرمانشاه پیگیر شناسایی کودکان “بازمانده از تحصیل” شدهاند
کرمانشاه صاحب پردیس سینمایی میشود
اعلام شرایط دریافت هدیه ازدواج بیمه تأمین اجتماعی
فرزاد افضلی با بیان اینکه در استان ماهیان گرمابی، سردآبی و خاویاری تکثیر و پرورش داده میشود، اظهار داشت: ماهی های کپور معمولی، فیتوفاگ و هامور از جمله ماهی های گرمابی و قزل آلا نیز به عنوان ماهی سرداّبی در مراکز پرورش ماهی کرمانشاه پرورش داده میشوند/وی از تولید ۵۰ تن ماهی خاویاری طی سال جاری در سطح استان خبر داد و افزود: همچنین ۲۵ تن میگوی آب شیرین و ۱۲ هزار تن ماهی سردآبی تکثیر و پرورش یافته است/مدیرکل شیلات استان کرمانشاه بیشترین میزان تولید ماهیان سردآبی را متعلق به مراکز پرورش ماهی ریجاب، بیشترین ماهیان خاویاری را مربوط به شهرستان های گیلانغرب و سرپل ذهاب و ماهیان گرمابی را مربوط به شهرستان قصرشیرین دانست و تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در کرمانشاه ۹.۵ کیلوگرم بوده در حالی که میانگین کشوری مصرف ماهی ۱۱ کیلوگرم است./وی همچنین از انجام طرح های مطالعاتی برای پرورش ماهی در قفس در محل سد زمکان دالاهو به عنوان یکی از پروژه های اقتصاد مقاومتی خبر داد./افضلی بیان داشت: مجتمع پرورش و تکثیر ماهیان سردآبی افشاران کنگاور با ظرفیت ۱۰۰ تن ماهی از دیگر طرح های در دست اقدام برای تکثیر و پرورش ماهی است/مهر
دیدگاه