معاون اجرایی رئیسجمهور از پیشبینی اختصاص ۱۵هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای حل مشکل بیکاری کرمانشاه خبر داد.
«سید صولت مرتضوی» روز پنجشنبه در بیست و هشتمین سفر استانی رئیس جمهور به کرمانشاه درباره مصوبات این سفر گفت: مصوبات در دو بخش تعریف شده است؛ نخست طرحهای عمرانی هستند که با ۳۰ دستگاه اجرایی توافق شده تا منابع مناسب برای اجرای ۱۸۲ طرح عمرانی در حوزه زیر بنایی، راه و شهرسازی، مسکن، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش پیش بینی شود.
وی تصریح کرد: یکی از موضوعات مطرح شده در این استان بالا بودن نرخ بیکاری است که رییس جمهور دستور بررسی آن را داده که در گام اول باید طرحهای راکد و نیمه تمام را تکمیل کرد.
معاون اجرایی رییس جمهور گفت: به همین منظور حدود ۲۰۰ توافق در حوزه اقتصادی صورت گرفته است تا در مرحله نخست حدود ۷۵ طرح راکد فعال شود و طرحهای نیمه تمام با پیشبینیهای لازم صورت گیرد.
مرتضوی افزود: علاوه بر۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای برون رفت از مشکلات بیکاری استان تسهیلات خوبی در حوزه مسکن و ازدواج پیش بینی شده است که البته مبالغ دیگری هم در سفر امروز رییس جمهور با دستوراتی که صادر شده به این مبلغ اضافه و در جمع بندی نهایی اعلام میشود.








دیدگاه