چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 9 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22594 تعداد نوشته های امروز : 2×
فاصله ۳ کیلویی سرانه مصرف آبزیان در کرمانشاه با میانگین کشوری
07 آذر 1401 - 9:31
شناسه : 282395
5
 مدیرکل شیلات استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سیدفرزاد افضلی، با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان کرمانشاه به ۱۰ کیلوگرم رسیده، گفت: هرچند در سالهای اخیر گرایش قابل توجه مردم استان به مصرف ماهی و سایر آبزیان را شاهد بوده‌ایم، اما هنوز سرانه مصرف استان با میانگین کشوری که ۱۳ کیلوگرم است، فاصله سه کیلوگرمی دارد/ میانگین مصرف آبزیان در استان کرمانشاه سال ۱۳۷۳ تنها ۲۵۰ گرم بود، اما با اقدامات صورت گرفته و برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان و کلاس های آموزشی و ترویجی جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان این میزان هم اکنون به ۱۰ کیلوگرم در سال رسیده است/مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه و حتی کشور با عددهای جهانی آن فاصله زیادی دارد، افزود: هم‌اکنون میانگین جهانی سرانه مصرف آبزیان بین ۲۲ تا ۲۳ کیلوگرم در سال است/وی در ادامه از "ماهی" به عنوان غذای سلامتی یاد کرد و افزود:برای اینکه جامعه سالم داشته باشیم، همه باید تلاش کنیم تا سهم ماهی را در سفره خانواده‌ها افزایش دهیم/افضلی با تاکید بر نقش مصرف انواع ماهی و آبزیان در تامین سلامت جامعه، گفت: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی باید ۳۰ درصد از مجموع پروتئین‌های حیوانی که خانواده‌ها دریافت می‌کنند، از آبزیان باشد/وی با توصیه به مصرف دو بار ماهی و دیگر فرآورده های آبزی در هفته افزود: پزشکان معتقدند با مصرف دو بار ماهی در هفته ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد به میزان زیادی کاهش می یابد.
منبع : ایسنا
پ
پ

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه سرانه مصرف آبزیان در استان را ۱۰ کیلوگرم اعلام کرد و گفت: تا رسیدن به میانگین سرانه مصرف کشوری سه کیلوگرم فاصله داریم.

سیدفرزاد افضلی، با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان کرمانشاه به ۱۰ کیلوگرم رسیده، گفت: هرچند در سالهای اخیر گرایش قابل توجه مردم استان به مصرف ماهی و سایر آبزیان را شاهد بوده‌ایم، اما هنوز سرانه مصرف استان با میانگین کشوری که ۱۳ کیلوگرم است، فاصله سه کیلوگرمی دارد.

وی با اشاره به رشد مصرف آبزیان در کرمانشاه، یادآور شد: میانگین مصرف آبزیان در استان کرمانشاه سال ۱۳۷۳ تنها ۲۵۰ گرم بود، اما با اقدامات صورت گرفته و برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان و کلاس های آموزشی و ترویجی جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان این میزان هم اکنون به ۱۰ کیلوگرم در سال رسیده است.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه و حتی کشور با عددهای جهانی آن فاصله زیادی دارد، افزود: هم‌اکنون میانگین جهانی سرانه مصرف آبزیان بین ۲۲ تا ۲۳ کیلوگرم در سال است.

وی در ادامه از “ماهی” به عنوان غذای سلامتی یاد کرد و افزود: برای اینکه جامعه سالم داشته باشیم، همه باید تلاش کنیم تا سهم ماهی را در سفره خانواده‌ها افزایش دهیم. 

افضلی با تاکید بر نقش مصرف انواع ماهی و آبزیان در تامین سلامت جامعه، گفت: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی باید ۳۰ درصد از مجموع پروتئین‌های حیوانی که خانواده‌ها دریافت می‌کنند، از آبزیان باشد.

وی با توصیه به مصرف دو بار ماهی و دیگر فرآورده های آبزی در هفته افزود: پزشکان معتقدند با مصرف دو بار ماهی در هفته ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد به میزان زیادی کاهش می یابد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.