چهارشنبه, ۲۹ بهمن , ۱۴۰۴ Wednesday, 18 February , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23542 تعداد نوشته های امروز : 0×
امسال پرندگان مهاجر به هشیلان نیامدند
08 آذر 1401 - 10:40
شناسه : 282472
6
 رئیس اداره محیط زیست شهرستان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :  رئیس اداره محیط زیست شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه تنها تعداد اندکی حواصیل و لک لک در اطراف تالاب هشیلان و رودخانه قره سو مشاهده شده است گفت: این تعداد نیز ادامه زمستان را در اطراف سدهای مناطق گرمسیری استان ( سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین ) سپری خواهند کرد/محمدحسین فلاحتی با اشاره به خشکسالی‌های اخیر گفت:میزان برداشت آب‌های زیرزمینی خط قرمز را رد کرده است/بارندگی‌های اخیر تنها تاثیر اندکی بر احیا تالاب هشیلان داشته است و اگر بارش‌ها ادامه داشته باشد می‌توان امیدوار بود که تا دو ماه آینده این تالاب بطور کامل احیا و پذیرای پرندگان بیشتری باشد/مهاجرت پرندگان به تالاب هشیلان معمولا از اوایل آذر آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد/تالاب هشیلان  در ۲۶ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه در مسیر جاده کرمانشاه به روانسر قرار دارد/این تالاب زیستگاهی مناسب برای پرندگانی مثل لک لک، حواصیل، بوتیمار، مرغابی  غار خاکستری و انواع اردک به شمار می‌رود.
پ
پ

تالاب هشیلان هر ساله در آخرین ماه پاییز مقصد پرندگان مهاجر بسیاری است، اما امسال با گذشت چند روز از آغاز ماه آذر هنوز خبری از حضور همیشگی مهمانان زمستانی در این تالاب نیست.

 رئیس اداره محیط زیست شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه تنها تعداد اندکی حواصیل و لک لک در اطراف تالاب هشیلان و رودخانه قره سو مشاهده شده است گفت: این تعداد نیز ادامه زمستان را در اطراف سدهای مناطق گرمسیری استان ( سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین ) سپری خواهند کرد.

محمدحسین فلاحتی با اشاره به خشکسالی‌های اخیر گفت: میزان برداشت آب‌های زیرزمینی خط قرمز را رد کرده است.

وی افزود: بارندگی‌های اخیر تنها تاثیر اندکی بر احیا تالاب هشیلان داشته است و اگر بارش‌ها ادامه داشته باشد می‌توان امیدوار بود که تا دو ماه آینده این تالاب بطور کامل احیا و پذیرای پرندگان بیشتری باشد.

مهاجرت پرندگان به تالاب هشیلان معمولا از اوایل آذر آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

تالاب هشیلان  در ۲۶ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه در مسیر جاده کرمانشاه به روانسر قرار دارد.

این تالاب زیستگاهی مناسب برای پرندگانی مثل لک لک، حواصیل، بوتیمار، مرغابی  غار خاکستری و انواع اردک به شمار می‌رود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.