پنج شنبه, ۳۰ بهمن , ۱۴۰۴ Thursday, 19 February , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23551 تعداد نوشته های امروز : 0×
ورزش یک ضدافسردگی طبیعی برای نوجوانان
21 دی 1401 - 14:46
شناسه : 284333
16
طلوع‌‌کرمانشاه :

افسردگی دومین اختلال روانی شایع در میان کودکان و نوجوانان است.

پ
پ

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک بررسی جدید استدلال می‌کند که پادزهر قوی برای افسردگی در نوجوانان ممکن است در سالن‌های ورزشی مدارس و در زمین‌های ورزشی پیدا شود.

بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ۲۱ مطالعه شامل بیش از ۲۴۰۰ کودک، مشخص شد برنامه‌های ورزشی تحت نظارت با کاهش قابل توجه علائم افسردگی در میان کودکان و نوجوانان مرتبط است.

«والتر تامپسون»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی جورجیا، گفت: این اولین باری است که می‌توانیم مطالعات کافی را با هم انجام دهیم تا بتوانیم به یک نتیجه‌گیری خوب برای پاسخ به این سوال دست پیدا کنیم که آیا فعالیت بدنی و ورزش برای کودکان مبتلا به علائم افسردگی مفید است؟ پاسخ کاملاً مثبت است.

علاوه بر این، داده‌ها نشان می‌دهد حدود یک ساعت فعالیت بدنی سه روز در هفته بهترین تسکین برای علائم افسردگی است.

نویسندگان این مطالعه اعلام کردند که افسردگی دومین اختلال روانی شایع در میان کودکان و نوجوانان است و پیش بینی کننده قوی اختلالات روانی و خودکشی در آینده است.

به گفته محققان تا ۶۷ درصد از جوانان مبتلا به علائم افسردگی در معرض خطر ابتلاء به افسردگی یا اضطراب کامل در بزرگسالی هستند.

برای این مطالعه، تیم تحقیقاتی داده‌های ۲۱ کارآزمایی بالینی قبلی را که در آن کودکان و نوجوانان در برنامه‌های فعالیت بدنی شرکت می‌کردند، گردآوری کردند.

محققان دریافتند که بیشترین فایده در شرکت کنندگان بالای ۱۳ سال مشاهده شد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.