چهارشنبه, ۲۹ بهمن , ۱۴۰۴ Wednesday, 18 February , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23551 تعداد نوشته های امروز : 9×
فاش شدن نام مهاجم ایرانی مورد علاقه مجیدی
27 دی 1401 - 10:16
شناسه : 284500
15
طلوع‌‌کرمانشاه :

رسانه اماراتی اعلام کرد که شهریار مغانلو مهاجم ایرانی مورد علاقه فرهاد مجیدی برای حضور در اتحاد کلباء است.

پ
پ

به گزارش ایسنا، مالاپا مهاجم سرشناس اتحاد کلباء با فرهاد مجیدی به مشکل خورد و مجبور شد که قراردادش را با تیم فسخ کند و جدا شود.

فرهاد مجیدی برای پر کردن جای خالی این بازیکن دو گزینه را مد نظر دارد.

طبق اعلام روزنامه الخلیج گزینه نخست مجیدی یک مهاجم ایرانی است و گزینه دوم هم یک مهاجم آفریقایی است که در لیگ ترکیه بازی می کند.

سایت UAEKICK امارات از نام مهاجم ایرانی مورد علاقه مجیدی پرده برداشت و اعلام کرد که این مهاجم شهریار مغانلو است که در سپاهان بازی می‌کند و در فصل جاری لیگ ایران ۴ گل به ثمر رسانده است.

مغانلو پیشنهادهای خوبی دارد اما بعید به نظر می‌رسد که سپاهان این بازیکن را حتی به لیگ امارات بفرستد.

اتحاد کلباء با هدایت مجیدی شروع بسیار خوبی در فصل جاری لیگ امارات داشت اما در هفته های اخیر نتایج ناامید کننده ای کسب کرده و در سه دیدار پیاپی شکست خورده است.

انتهای پیام 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.