شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۲ Saturday, 25 March , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18729 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم مدیرعامل گروه بهمن آمادگی خود را در مهار تورم و رشد تولید اعلام کرد المیدان: مسی با الهلال سه ساله بست دو غایب ایتالیا برای بازی حساس مقابل انگلیس تمدید مهلت ثبت نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو + جزییات سقوط تاریخی رافائل نادال پس از ۱۸ سال! خبر خوش فرزین درباره وضعیت بازار ارز در سال ۱۴۰۲ قبل از سفر نوروزی کدام موارد مربوط به خودرو را باید بررسی کنیم؟ ۳ نسل بحران‌ های ارزی؛ چگونه انتظارات می ‌تواند بازار ارز را بهم بریزد؟! طلای جهانی سقوط کرد عکس روی دلار متعلق به کیست؟ + جزییات جالب قهرمانی نابغه ۲۰ ساله تنیس جهان در ایندین ولز/ آلکاراس صدرنشین رنکینگ شد فوری / قیمت جدید خودروهای چانگان وارداتی اعلام شد قیمت یورو امروز ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ تکمیل انتخاب خودرو برای ۶۴۳ هزار متقاضی در سامانه یکپارچه اعلام زمان ثبت‌نام و برگزاری آزمون زبان وزارت علوم در سال ۱۴۰۲ قیمت دلار ۲۸ اسفند ماه / وضعیت بازار ارز در آخرین روز سال چطور است؟ این هفته هوا سرد می‌شود

ریزش ۵۰ درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه/ گرانی ها مراجعه مردم به رستوران را کاهش داد
14 اسفند 1401 - 10:08
شناسه : 285819
0
گل عنبر خبرداد طلوع‌‌کرمانشاه : نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه از ریزش ۵۰ درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه خبر داد و گفت: دلیل این امر گرانی غذا است که رستوران‌ها نیز دخلی در آن ندارند./ گوشت قرمز فاکتوری بسیار اثرگذار در قیمت تمام شده غذای رستوران‌ها است، البته سایر اقلام از جمله برنج، روغن، خلال، زرشک و... نیز گران شده است./ برخی اقلام نیز ممکن است به چشم نیایند، اما افزایش قیمت آنها در رستوران‌ها قابل توجه بوده که از مهمترین آنها می‌توان به قیمت پیاز و ظروف یکبار مصرف اشاره کرد./ رستورانی که در گذشته روزی ۱۰۰ دست غذا سرو می‌کرد، اکنون زیر ۵۰ دست سرو غذا دارد./ اکثر رستوران‌ها به جهت حفظ نیروی کاری که دارند فعلا در برابر تعطیل کردن مقاومت می‌کنند، اما شرایط نامناسبی دارند.
منبع : ایسنا
پ
پ

سیروس گل‌عنبر با اشاره به اینکه طی چند وقت اخیر افزایش قیمت انواع غذا در رستوران‌ها را شاهد بوده‌ایم که بسته به نوع غذا متفاوت بوده، افزود: بیشترین افزایش قیمت مربوط به غذاهایی است که با گوشت قرمز طبخ می‌شود و غذاهای پخته شده با مرغ افزایش قیمت کمتری دارند.

وی دلیل افزایش قیمت غذا در رستوران‌ها را گرانی چند وقت اخیر گوشت قرمز دانست و ادامه داد: گوشت قرمز فاکتوری بسیار اثرگذار در قیمت تمام شده غذای رستوران‌ها است، البته سایر اقلام از جمله برنج، روغن، خلال، زرشک و… نیز گران شده است.

نائب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه خاطرنشان کرد: برخی اقلام نیز ممکن است به چشم نیایند، اما افزایش قیمت آنها در رستوران‌ها قابل توجه بوده که از مهمترین آنها می‌توان به قیمت پیاز و ظروف یکبار مصرف اشاره کرد.

گل‌عنبر با بیان اینکه رستوران‌ها ناگزیر به افزایش قیمت خود هستند، زیرا  غذا واقعا گران شده است، یادآور شد: هرچقدر غذا گران شود به ضرر رستوران‌ها خواهد بود، زیرا مردم قدرت خرید کمتری برای حضور در رستوران‌ها خواهند داشت.

وی از کاهش مراجعه مردم به رستوران‌ها نیز خبر داد و با بیان اینکه در برخی از رستوران‌ها تا ۵۰ درصد هم ریزش مشتری داشته‌ایم، اظهار کرد: رستورانی که در گذشته روزی ۱۰۰ دست غذا سرو می‌کرد، اکنون زیر ۵۰ دست سرو غذا دارد.

نائب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه عنوان کرد: اکثر رستوران‌ها به جهت حفظ نیروی کاری که دارند فعلا در برابر تعطیل کردن مقاومت می‌کنند، اما شرایط نامناسبی دارند.

گل‌عنبر چشم امید رستوران‌ها را به ایام نوروز و حضور مسافران دانست و تاکید کرد: البته در ایام نوروز نیز فقط برخی از رستوران‌ها از جمله آنهایی که در محدوده طاقبستان یا مسیر بازار هستند وضعیت بهتری دارند و تغییر چندانی در وضعیت سایر رستوران‌های سطح شهر ایجاد نمی‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.