یکشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۲ Sunday, 1 October , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19811 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

این میزان از بی تفاوتی جای تعجب دارد/ساماندهی آبشوران ۱۲ ساله شد! پروژه «تقاطع غیرهمسطح سپاه کرمانشاه» با انسجام دستگاه‌ها به بهره‌برداری رسید کرمانشاه نیازمند «سازندگی» است سقوط از ارتفاع جان ۲ شهروند کرمانشاهی را گرفت تقاطع غیرهمسطح “سپاه” کرمانشاه افتتاح شد خانواده‌ها از سرویس‌ مدرسه مطمئن برای دانش‌آموزان استفاده کنند افقهی سرپرست تاپیکو شد کرمانشاه نیمه اول امسال ۹ روز غبارآلود بود اندیشه های جنگ نیازمند بررسی راهبردی و استراتژیکی است رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید

عواملی که مغز را کوچک می‌کند
10 خرداد 1402 - 23:09
شناسه : 287602
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

آتروفی یا کوچک شدن مغز به از دست رفتن پیش‌رونده سلول‌های مغزی در طول زمان گفته می‌شود.

پ
پ

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مشرق، قسمت‌هایی از بدن یا صورت ما وجود دارد که می‌خواهیم اندازه آن‌ها را کاهش دهیم، اما مطمئناً مغز یکی از آن‌ها نیست. وبسایت “eatthis” دلایل کوچک شدن مغز را برشمرده است:

۱-قهوه اضافی:

خوردن دو یا سه فنجان قهوه در روز ضرری ندارد. اما برخی از ما از این نوشیدنی جدا نمی‌شویم و چندین بار در روز لیوان‌های بزرگی از آن را می‌نوشیم. دانشمندان استرالیایی تأیید کرده اند افرادی که بیش از ۶ فنجان قهوه در روز می‌نوشند، ۵۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل و در نتیجه کاهش حجم مغز هستند.

۲-عدم فعالیت بدنی:

این شاهد دیگری بر فواید ورزش برای سلامتی ماست. اگر زندگی شما فاقد فعالیت بدنی متوسط مانند پیاده روی یا شنا است، خطر کاهش حجم مغز بیشتر است.

۳-استرس شدید:

در سال ۲۰۱۸ مطالعه‌ای منتشر شد که نشان می‌داد افراد به دلیل استرس مداوم دچار اختلال حافظه می‌شوند. سطوح بالای هورمون استرس کورتیزول بر عملکرد و اندازه مغز تأثیر منفی می‌گذارد.

۴-کاهش شنوایی:

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ توسط دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز انجام شد، نشان داد افرادی که کم شنوایی دارند، سریعتر دچار انقباض مغزی می‌شوند. اگر درمان انجام شود و این افراد از سمعک استفاده کنند، پدیده‌ای مانند خشک شدن سریع مغز مشاهده نمی‌شود اما در غیاب محرک‌های صوتی، افراد کم شنوا مغزشان را کمتر تربیت می‌کنند و از استرس مداوم رنج می‌برند و این منجر به وخامت آن‌ها می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.