یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲ Sunday, 24 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19775 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

نصب خودپرداز در شهرک حافظیه برای بانک مقرون به صرفه نیست! اگر ویتامین D را اشتباه مصرف کنید، چه می شود؟ کاهش نسبی دمای هوای روزانه در کرمانشاه معرفی نفرات برتر مسابقات تنیس خاکی ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای فصل بارش/ وضعیت رودخانه “آبشوران” در برخی نقاط بحرانی است چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم ۳۷۰ هزار دانش آموز کرمانشاه راهی مدارس شدند تشکیل کمیته سرقت برای جلوگیری از سرقت تجهیزات شهرداری کرمانشاه/شهرداری کرمانشاه نیازمند ۹۰ ماشین مکانیزه نو برای جمع‌آوری زباله است ۲ کشته و ۴ زخمی در برخورد پراید و پژو امیر حسین حسنی بر سکوی سوم تنیس مسابقات کشور ایستاد طرح تردد زوج و فرد خودروها در کرمانشاه اجرا می شود چگونه وزن خود را کاهش دهیم؟ کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش وام ازدواج در کرمانشاه با رعایت الگوی مصرف، مبلغ قبض آب اندک می شود افسردگی در سایه تغییر فصل امهال تسهیلات کشاورزان استان کرمانشاه ساماندهی آبشوران در محدوده خیابان “شهید اشرفی اصفهانی” در دستور کار است فوت ۱۶ نفر بر اثر حوادث کار در استان کرمانشاه فوت ۵ نفر بر اثر برق‌گرفتگی در کرمانشاه دانش‌آموزان کلاس اولی کرمانشاه راهی مدرسه شدند

۵۰ درصد بیماران خودایمنی از افسردگی رنج می برند
10 مرداد 1402 - 13:32
شناسه : 288716
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بیش از نیمی از بیماران مبتلا به بیماری‌های خودایمنی از افسردگی و اضطراب رنج می‌برند اما اکثر آنها هرگز در مورد سلامت روانشان سوال نمی‌شوند.

پ
پ

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر از مدیسن نت، محققان بریتانیایی با بررسی بیش از ۱۸۰۰ بیمار دریافتند که بیش از نیمی از آنها به ندرت یا هرگز علائم سلامت روان خود را به پزشک خود گزارش نکرده اند. این می‌تواند به این معنی باشد که دامنه سلامت روان و علائم عصبی بسیار گسترده‌تر از آن چیزی است که گزارش شده است.

دکتر «تام پولاک»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه کمبریج، گفت: «مدتی است که می‌دانیم ابتلاء به یک بیماری خودایمنی سیستمیک می‌تواند بر سلامت روان فرد تأثیر منفی بگذارد، اما این مطالعه تصویر شگفت انگیزی از گستردگی و تأثیر این علائم نشان می‌دهد.»

پولاک افزود: «همه افرادی که در مراقبت‌های بهداشتی با این بیماران سروکار دارند باید به طور معمول در مورد سلامت روانی آنها سوال کنند و بیماران باید بدون ترس از قضاوت صحبت کنند.»

برای این مطالعه، محققان ۱۸۵۳ بیمار مبتلا به بیماری‌های روماتیسمی خود ایمنی مانند لوپوس و آرتریت روماتوئید را مورد بررسی قرار دادند. از آنها در مورد علائم عصبی و روانپزشکی سوال شد. محققان همچنین نزدیک به ۳۰۰ پزشک را مورد بررسی قرار دادند که عمدتاً روماتولوژیست، روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب بودند و با ۱۱۳ بیمار و پزشک مصاحبه کردند.

محققان در مورد خستگی، سرگیجه، اضطراب و افسردگی سوال کردند.

آنها دریافتند که ۵۵ درصد از بیماران افسردگی، ۵۷ درصد اضطراب، ۸۹ درصد خستگی شدید و ۷۰ درصد اختلال عملکرد شناختی، یعنی مشکلات تفکر و حافظه را تجربه کردند.

محققان دریافتند که بیماران اغلب تمایلی به گزارش مشکلات روانی خود ندارند، زیرا می‌ترسند که مورد انگ قرار بگیرند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.