یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲ Sunday, 24 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19775 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

نصب خودپرداز در شهرک حافظیه برای بانک مقرون به صرفه نیست! اگر ویتامین D را اشتباه مصرف کنید، چه می شود؟ کاهش نسبی دمای هوای روزانه در کرمانشاه معرفی نفرات برتر مسابقات تنیس خاکی ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای فصل بارش/ وضعیت رودخانه “آبشوران” در برخی نقاط بحرانی است چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم ۳۷۰ هزار دانش آموز کرمانشاه راهی مدارس شدند تشکیل کمیته سرقت برای جلوگیری از سرقت تجهیزات شهرداری کرمانشاه/شهرداری کرمانشاه نیازمند ۹۰ ماشین مکانیزه نو برای جمع‌آوری زباله است ۲ کشته و ۴ زخمی در برخورد پراید و پژو امیر حسین حسنی بر سکوی سوم تنیس مسابقات کشور ایستاد طرح تردد زوج و فرد خودروها در کرمانشاه اجرا می شود چگونه وزن خود را کاهش دهیم؟ کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش وام ازدواج در کرمانشاه با رعایت الگوی مصرف، مبلغ قبض آب اندک می شود افسردگی در سایه تغییر فصل امهال تسهیلات کشاورزان استان کرمانشاه ساماندهی آبشوران در محدوده خیابان “شهید اشرفی اصفهانی” در دستور کار است فوت ۱۶ نفر بر اثر حوادث کار در استان کرمانشاه فوت ۵ نفر بر اثر برق‌گرفتگی در کرمانشاه دانش‌آموزان کلاس اولی کرمانشاه راهی مدرسه شدند

«پیرولا» آنقدرها هم خطرناک نیست
28 شهریور 1402 - 12:58
شناسه : 289514
0
طلوع‌‌کرمانشاه :  پیرولا یا BA.۲.۸۶ جدیدترین سویه امیکرون، تابستان امسال شایع و باعث نگرانی‌ متخصصان شد چون دارای ۳۴ جهش دیگر است که باعث می‌شود ویروس راحت‌تر از واکسن بگریزد/مطالعات نشان داده که این سویه کرونا می‌تواند از برخی مصونیت های ایجاد شده ناشی از ابتلای قبلی به بیماری یا واکسیناسیون فرار کند با این حال همچنان واکسن‌های پیشین در برابر آن موثر هستند/داده‌های مطالعات نشان می‌دهند که دزهای یادآور و به روزرسانی شده واکسن کرونا که در برابر سویه XBB موثر بودند، همچنان می‌توانند ایمنی مناسبی در برابر این سویه جدید کرونا ارائه دهند/با این حال متخصصان اظهار کرده‌اند که نمی‌توان افزایش اخیر در موارد ابتلا به کووید۱۹ ناشی از این سویه در جهان یا دریافت واکسن یادآور این بیماری را نادیده گرفت/نشانه‌های پیرولا چیست؟‌پیرولا نوعی از امیکرون است. پنج نشانه شایع امیکرون عبارتند از:‌- آبریزش بینی/- سردرد/- خستگی (ضعیف یا شدید)/- عطسه/- گلودرد/اما به گفته [نشریه] نیو ساینتیست، معمولا سه نشانه دیگر اسهال، سوزش چشم و خارش نیز گزارش شده است/بنابر اعلام ایندیپندنت، دکتر «رنو بیندرا»، مدیر حوادث اداره امنیت سلامت انگلیس در این باره گفت: با اینکه جهش‌های ژنوم ویروسی BA.۲.۸۶ در مقایسه با سایر انواع کووید ۱۹ چشمگیر بوده است اما داده‌های فعلی برای رسیدن به نتیجه‌گیری قطعی در مورد تاثیر این تغییرات بر سرایت، شدت یا فرار آن از سیستم ایمنی بسیار محدود است.
منبع : جام جم آنلاین
پ
پ
داده‌های اولیه از سه تیم کارشناسیِ جداگانه نشان می‌دهد که سویه BA.۲.۸۶ موسوم به پیرولای کرونا آنقدرها هم که گفته می‌شد خطرناک نیست.

 پیرولا یا BA.۲.۸۶ جدیدترین سویه امیکرون، تابستان امسال شایع و باعث نگرانی‌ متخصصان شد چون دارای ۳۴ جهش دیگر است که باعث می‌شود ویروس راحت‌تر از واکسن بگریزد.

مطالعات نشان داده که این سویه کرونا می‌تواند از برخی مصونیت های ایجاد شده ناشی از ابتلای قبلی به بیماری یا واکسیناسیون فرار کند با این حال همچنان واکسن‌های پیشین در برابر آن موثر هستند.

داده‌های مطالعات نشان می‌دهند که دزهای یادآور و به روزرسانی شده واکسن کرونا که در برابر سویه XBB موثر بودند، همچنان می‌توانند ایمنی مناسبی در برابر این سویه جدید کرونا ارائه دهند.

با این حال متخصصان اظهار کرده‌اند که نمی‌توان افزایش اخیر در موارد ابتلا به کووید۱۹ ناشی از این سویه در جهان یا دریافت واکسن یادآور این بیماری را نادیده گرفت.

نشانه‌های پیرولا چیست؟‌

پیرولا نوعی از امیکرون است. پنج نشانه شایع امیکرون عبارتند از:‌

– آبریزش بینی

– سردرد

– خستگی (ضعیف یا شدید)

– عطسه

– گلودرد

اما به گفته [نشریه] نیو ساینتیست، معمولا سه نشانه دیگر اسهال، سوزش چشم و خارش نیز گزارش شده است.

بنابر اعلام ایندیپندنت، دکتر «رنو بیندرا»، مدیر حوادث اداره امنیت سلامت انگلیس در این باره گفت: با اینکه جهش‌های ژنوم ویروسی BA.۲.۸۶ در مقایسه با سایر انواع کووید ۱۹ چشمگیر بوده است اما داده‌های فعلی برای رسیدن به نتیجه‌گیری قطعی در مورد تاثیر این تغییرات بر سرایت، شدت یا فرار آن از سیستم ایمنی بسیار محدود است.

ضرورت واکسیناسیون برای افراد آسیب‌پذیر

شکی نیست که میزانی از انتقال گسترده در جامعه، هم در انگلیس و هم در سطح جهان وجود دارد و تلاش می‌کنیم میزان کامل آن را مشخص کنیم. در این بین، مراجعه تمامی واجدان شرایط برای دریافت واکسن پاییزی ضروری است.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.