پنج شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20166 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد تیله کوه، گوشی برای شنیدن وعده های بی سرانجام ندارد/آقای نماینده! وعده سرخرمن کافی است فعالیت ۲۹ کمپ “ترک اعتیاد” مجاز در کرمانشاه/ ۱۰ تا ۳۰ درصد معتادان “ترک” می‌کنند توقیف ۳۲۷ دستگاه خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه شکر کند ذهنی میاره؟! + لیست قیمت انواع شکر روز گذشته جلسه “شورای شهر” کرمانشاه پشت درهای بسته تشکیل شد! امشب هوای استان بارانی می شود بار قاچاق پیکان به مقصد نرسید جنایت علیه بلوط با همراهی دستگاه قضا کرمانشاه در آستانه فروپاشی است رئیس جدید هیات جودوی کرمانشاه انتخاب شد  شناسایی ۲۳۷ فقره تغییر کاربری اراضی در کرمانشاه/ ۱۲۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز تخریب شد بهترین زمان مصرف پنیر چه موقع است؟ + لیست قیمت انواع پنیر شهرداری باید جلوی ایجاد “نما رومی” در ساختمان‌ها را بگیرد

تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده
04 مهر 1402 - 9:25
شناسه : 289615
2
شهردار کرمانشاه مطرح کرد؛ طلوع‌‌کرمانشاه : نادر نوروزی ظهرروز (دوشنبه سه مهر ماه) در جلسه ستاد باز آفرینی شهری که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه با حضور استاندار و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در جلسه شورای مسکن امروز مطالب خوبی در خصوص بافت فرسوده و بافت ناکارآمد شهری مطرح شد/بسته‌های تشویقی مناسبی برای افرادی که بخواهند در این محلات ساخت و ساز انجام دهند تهیه شده و علاوه بر افزایش طبقات و تخفیفی که به آن‌ها داده می‌شود، می‌توانند تسهیلاتی را از بانک‌ها اخذ کنند/مجموع این‌ها به ساخت و ساز در مناطق بافت فرسوده و بحث ناکارآمدی شهری کمک می‌کند و امید است بتوانیم این بافت فرسوده را بهبود ببخشیم/ مهمترین نکته در مورد تسهیلاتی است که بانک‌ها باید اعطا کنند همانطور که در جلسه اشاره شد بانک به افراد تسهیلات بلامانع پرداخت می‌کند/ نمی‌توان به صورت بلامانع وام پرداخت کرد زیرا اختلاس محسوب می‌شود و خواهشی که از شورای مسکن داریم این است که اجازه اهدا تسهیلات بانک به شهرداری را صادر کنند، ضمن اینکه به تخلفات نیز رسیدگی کنند.
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

شهردار کرمانشاه گفت: بسته‌های تشویقی برای افرادی که در محلات دارای بافت فرسوده ساخت و ساز انجام می‌دهند اختصاص داده می‌شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شهرداری کرمانشاه، نادر نوروزی ظهرروز (دوشنبه سه مهر ماه) در جلسه ستاد باز آفرینی شهری که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه با حضور استاندار و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در جلسه شورای مسکن امروز مطالب خوبی در خصوص بافت فرسوده و بافت ناکارآمد شهری مطرح شد.

وی افزود: بسته‌های تشویقی مناسبی برای افرادی که بخواهند در این محلات ساخت و ساز انجام دهند تهیه شده و علاوه بر افزایش طبقات و تخفیفی که به آن‌ها داده می‌شود، می‌توانند تسهیلاتی را از بانک‌ها اخذ کنند.

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: مجموع این‌ها به ساخت و ساز در مناطق بافت فرسوده و بحث ناکارآمدی شهری کمک می‌کند و امید است بتوانیم این بافت فرسوده را بهبود ببخشیم.

وی اذعان کرد: مهمترین نکته در مورد تسهیلاتی است که بانک‌ها باید اعطا کنند همانطور که در جلسه اشاره شد بانک به افراد تسهیلات بلامانع پرداخت می‌کند.

این مقام مسئول ابراز کرد: نمی‌توان به صورت بلامانع وام پرداخت کرد زیرا اختلاس محسوب می‌شود و خواهشی که از شورای مسکن داریم این است که اجازه اهدا تسهیلات بانک به شهرداری را صادر کنند، ضمن اینکه به تخلفات نیز رسیدگی کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.