پنج شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20166 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد تیله کوه، گوشی برای شنیدن وعده های بی سرانجام ندارد/آقای نماینده! وعده سرخرمن کافی است فعالیت ۲۹ کمپ “ترک اعتیاد” مجاز در کرمانشاه/ ۱۰ تا ۳۰ درصد معتادان “ترک” می‌کنند توقیف ۳۲۷ دستگاه خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه شکر کند ذهنی میاره؟! + لیست قیمت انواع شکر روز گذشته جلسه “شورای شهر” کرمانشاه پشت درهای بسته تشکیل شد! امشب هوای استان بارانی می شود بار قاچاق پیکان به مقصد نرسید جنایت علیه بلوط با همراهی دستگاه قضا کرمانشاه در آستانه فروپاشی است رئیس جدید هیات جودوی کرمانشاه انتخاب شد  شناسایی ۲۳۷ فقره تغییر کاربری اراضی در کرمانشاه/ ۱۲۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز تخریب شد بهترین زمان مصرف پنیر چه موقع است؟ + لیست قیمت انواع پنیر شهرداری باید جلوی ایجاد “نما رومی” در ساختمان‌ها را بگیرد

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است
06 مهر 1402 - 12:36
شناسه : 289673
1
طلوع‌‌کرمانشاه : این دهستان دارای ۱۲ روستا است و هر روستا جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ نفر ساکن دارد که روستاهای مذکور به آب لوله کشی دسترسی ندارند و برای تامین آب از چشمه های طبیعی باید راهی طولانی را طی کنند/شیوع بیماری و اینکه همه اهالی توانایی پیمودن این مسیر چندساعته برای تامین آب را ندارند بخشی از دغدغه های نداشتن آب شرب سالم در این منطقه است/مصطفی محمودی یکی از اهالی این روستا به طلوع گفت: برای تهیه آب شرب و آب مورد نیاز خود مجبور هستیم به چشمه های طبیعی اطراف روستا برویم با توجه به اینکه فاصله این چشمه ها با روستا بسیار زیاد است و مردم روستا به دلیل عدم دسترسی به امکانات مناسب تردد به این مسیرهای صعب العبور مجبورند برای حمل آب از الاغ استفاده کنند/این در حالی است که روزانه بیش از ۲ ساعت زمان در مسیر رفت و برگشت صرف می کنیم تا به سرچشمه برسیم/این کار طاقت فرسا همواره بر دوش زنان روستا است و بسیار برای یک خانم سخت و آزار دهنده است که دبه های بزرگ آب را از زمین بلند بکند تا بتواند آن ها را روی الاغ سوار بکند از طرف دیگر بارها و بارها اهالی روستا از طریق این آب مسموم شده اند اما با این حال مجبور هستیم باز هم از این آب برای خوردن و سایر امورات زندگی استفاده کنیم/ لازم بذکر است لوله کشی برای این روستاها به شکل کامل انجام شده است اما دریغ از قطره ای آب و این اقدام بی اثر، دردی از ما درمان نمی کند/ ساکنان این روستاها عاجزانه خواستار رسیدگی مسئولین برای این حل معضل چندین ساله هستیم که در گرما و فصل سرما طاقت مردم این بخش را از بین برده است.
نویسنده : منیر اضمحالی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

برخی از شهروندان ساکن در روستاهای بخش سرفیروزآباد استان کرمانشاه به پایگاه خبری طلوع اعلام کرده‌اند که عدم دسترسی به آب لوله کشی به دغدغه بزرگی برای اهالی دهستان آهوران از توابع منطقه عثمانوند از بخش سر فیروز آباد تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری طلوع؛ این دهستان دارای ۱۲ روستا است و هر روستا جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ نفر ساکن دارد که روستاهای مذکور به آب لوله کشی دسترسی ندارند و برای تامین آب از چشمه های طبیعی باید راهی طولانی را طی کنند.

شیوع بیماری و اینکه همه اهالی توانایی پیمودن این مسیر چندساعته برای تامین آب را ندارند بخشی از دغدغه های نداشتن آب شرب سالم در این منطقه است.

مصطفی محمودی یکی از اهالی این روستا به طلوع گفت: برای تهیه آب شرب و آب مورد نیاز خود مجبور هستیم به چشمه های طبیعی اطراف روستا برویم با توجه به اینکه فاصله این چشمه ها با روستا بسیار زیاد است و مردم روستا به دلیل عدم دسترسی به امکانات مناسب تردد به این مسیرهای صعب العبور مجبورند برای حمل آب از الاغ استفاده کنند.

وی ادامه داد: این در حالی است که روزانه بیش از ۲ ساعت زمان در مسیر رفت و برگشت صرف می کنیم تا به سرچشمه برسیم.

محمودی یادآور شد: این کار طاقت فرسا همواره بر دوش زنان روستا است و بسیار برای یک خانم سخت و آزار دهنده است که دبه های بزرگ آب را از زمین بلند بکند تا بتواند آن ها را روی الاغ سوار بکند از طرف دیگر بارها و بارها اهالی روستا از طریق این آب مسموم شده اند اما با این حال مجبور هستیم باز هم از این آب برای خوردن و سایر امورات زندگی استفاده کنیم.

محمودی یادآور شد: لازم بذکر است لوله کشی برای این روستاها به شکل کامل انجام شده است اما دریغ از قطره ای آب و این اقدام بی اثر، دردی از ما درمان نمی کند.

وی تاکید کرد: ساکنان این روستاها عاجزانه خواستار رسیدگی مسئولین برای این حل معضل چندین ساله هستیم که در گرما و فصل سرما طاقت مردم این بخش را از بین برده است.

در همین رابطه معاون شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه در گفتگو با طلوع؛ اظهار داشت: پروژه آبرسانی مجتمع سرین (محور اهوران ) سرفیروز آباد شامل ۱۱ روستا و حدود ۲۰۰ خانوار است که در سنوات گذشته در قالب یک دهنه بهسازی چشمه ،لوله گذاری ۲۴ کیلومتر، احداث ۴باب مخزن به ظرفیت ۲۴۰ مترمکعب ،تجهیز و برق رسانی یک واحد و نصب حدود ۱۸۰ کنتور توسط بسیج سازندگی استان به اتمام رسیده است.

علی ترابی افزود:ولی به دلیل مشکلات و معارضین در روستای نامدار عملا آبرسانی به ۸ روستای انتهایی این منطقه متوقف شد و تاکنون مشکل آب این روستاها به دلیل عدم تامین منابع آبی حل نشده است.

وی ادامه داد: در این راستا پیرو بازدید همکاران این شرکت از روستای شینه، نهایتا یه دهنه چشمه توسط روستای شینه واگذار و طرح آن نهایی و مقرر شده است که به محض ابلاغ قرارداد دوم قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بلافاصه آبرسانی به این روستاها در دستور کار قرار می گیرد.

گزارش از منیر اضمحالی-خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.