پنج شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20174 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

قاتل فراری در دام پلیس آگاهی کرمانشاه حریق یک منزل مسکونی در کرمانشاه ۲ مصدوم برجای گذاشت میدان آزادی مکانی برای خرید و فروش گوشی های سرقتی پلمب ۵۰ مطب دندانپزشکی متخلف در استان کرمانشاه کمبود این ویتامین ها باعث هجوم افکار منفی به ذهن می شود از تردد تورهای گردشگری غیرمجاز جلوگیری می‌شود اجرای طرح سامانه سردسیری کرمانشاه بلاتکلیف است آدم ربایی با انگیزه اختلافات خانوادگی/ متهم دستگیر و کودک ربوده شده آزاد شد تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد تیله کوه، گوشی برای شنیدن وعده های بی سرانجام ندارد/آقای نماینده! وعده سرخرمن کافی است فعالیت ۲۹ کمپ “ترک اعتیاد” مجاز در کرمانشاه/ ۱۰ تا ۳۰ درصد معتادان “ترک” می‌کنند توقیف ۳۲۷ دستگاه خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه شکر کند ذهنی میاره؟! + لیست قیمت انواع شکر

دیابتی‌ها باید ۶ وعده غذا بخورند
28 آبان 1402 - 10:39
شناسه : 290587
0
یک متخصص تغذیه: طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر هادی عبدالله زاد، در خصوص تغذیه بیماران دیابتی گفت: تغذیه افراد مبتلا به دیابت تفاوت چندانی با افراد عادی ندارد، اما نیاز است برخی نکات را در خصوص تغذیه خود رعایت کنند/یکی از نکات حائز اهمیت در تغذیه بیماران دیابتی تعداد وعده‌های غذایی است، افراد عادی به طور معمول سه وعده اصلی را در برنامه غذایی خود دارند، اما توصیه می شود بیماران دیابتی برای اینکه قند خون آنها یکباره افزایش نیابد، غذای روزانه خود را در شش وعده صرف کنند. عبدالله زاد تصریح کرد: این شش وعده باید شامل صبحانه، میان وعده(بین صبحانه و نهار)، نهار، میان وعده (بین نهار و شام)، شام و میان وعده آخر شب باشد/ یکی دیگر از نکاتی که در تغذیه بیماران دیابتی باید لحاظ شود این است که نباید به حدی غذا بخورند که قند خونشان خیلی بالا برود و یا نباید آنقدر گرسنگی بکشند که قند خون پایین بیاید و باید وعده های کوچک و کم حجم در طول روز داشته باشند، بنابراین پرخوری و کم خوری در وعده های غذایی روزانه این بیماران ممنوع است/نکته بعدی در خصوص نوع کربوهیدرات استفاده شده در غذاهای روزانه این بیماران است و ترجیحا بهتر است از کربوهیدرات های پیچیده مانند نان و برنج استفاده شود، اما مقدار همین کربوهیدرات هم باید محدود بوده و زیر نظر پزشک مربوطه باشد/ این بیماران باید در مصرف نوشابه، قند، شکر، مربا، عسل، انواع شیرینی خشک و خامه‌ای و ... احتیاط کرده و مصرف این مواد را قطع کرده و یا به حداقل برسانند/استفاده از این مواد، قند خون بیماران را به یکباره افزایش داده و پس از آن قند خون به شدت افت می کند که برای این بیماران مشکل ساز می شود، بنابراین باید از خوراکی هایی استفاده شود که قند خون را به تدریج افزایش داده و به تدریج در خون پایین می آید/ مصرف چربی‌ها هم برای مبتلا به دیابت مناسب نیست این بیماران به جای غذاهای سرخ شده از غذاهای کبابی و آب‌پز استفاده کنند/ بیماران به جای روغن جامد نباتی از روغن های سالم مانند روغن زیتون استفاده کنند در مجموع توصیه می شود این بیماران غذاهای خیلی چرب یا خیلی شیرین مصرف نکنند/وی از بیمارانی که داروهای کاهش قند خون مصرف می کنند هم خواست حتما قند ساده مانند آب‌نبات و شکلات همراه داشته تا به محض افت شدید قند خون بتواند قند خون آنها را به سرعت افزایش دهد.
منبع : ایسنا
پ
پ

 یک متخصص تغذیه پرخوری در یک وعده غذایی را برای بیماران مبتلا به دیابت مضر دانست و از این بیماران خواست حجم غذای روزانه را به جای سه وعده در شش وعده غذایی صرف کنند.

دکتر هادی عبدالله زاد، در خصوص تغذیه بیماران دیابتی گفت: تغذیه افراد مبتلا به دیابت تفاوت چندانی با افراد عادی ندارد، اما نیاز است برخی نکات را در خصوص تغذیه خود رعایت کنند.

وی با بیان اینکه یکی از نکات حائز اهمیت در تغذیه بیماران دیابتی تعداد وعده‌های غذایی است، افزود: افراد عادی به طور معمول سه وعده اصلی را در برنامه غذایی خود دارند، اما توصیه می شود بیماران دیابتی برای اینکه قند خون آنها یکباره افزایش نیابد، غذای روزانه خود را در شش وعده صرف کنند.

عبدالله زاد تصریح کرد: این شش وعده باید شامل صبحانه، میان وعده(بین صبحانه و نهار)، نهار، میان وعده (بین نهار و شام)، شام و میان وعده آخر شب باشد.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: یکی دیگر از نکاتی که در تغذیه بیماران دیابتی باید لحاظ شود این است که نباید به حدی غذا بخورند که قند خونشان خیلی بالا برود و یا نباید آنقدر گرسنگی بکشند که قند خون پایین بیاید و باید وعده های کوچک و کم حجم در طول روز داشته باشند، بنابراین پرخوری و کم خوری در وعده های غذایی روزانه این بیماران ممنوع است.

عبدالله زاد گفت: نکته بعدی در خصوص نوع کربوهیدرات استفاده شده در غذاهای روزانه این بیماران است و ترجیحا بهتر است از کربوهیدرات های پیچیده مانند نان و برنج استفاده شود، اما مقدار همین کربوهیدرات هم باید محدود بوده و زیر نظر پزشک مربوطه باشد.

وی افزود: این بیماران باید در مصرف نوشابه، قند، شکر، مربا، عسل، انواع شیرینی خشک و خامه‌ای و … احتیاط کرده و مصرف این مواد را قطع کرده و یا به حداقل برسانند.

وی تصریح کرد: استفاده از این مواد، قند خون بیماران را به یکباره افزایش داده و پس از آن قند خون به شدت افت می کند که برای این بیماران مشکل ساز می شود، بنابراین باید از خوراکی هایی استفاده شود که قند خون را به تدریج افزایش داده و به تدریج در خون پایین می آید.

عبدالله زاد مصرف چربی‌ها را هم برای مبتلا به دیابت مناسب ندانست و از این بیماران خواست به جای غذاهای سرخ شده از غذاهای کبابی و آب‌پز استفاده کنند.

وی همچنین توصیه کرد این بیماران به جای روغن جامد نباتی از روغن های سالم مانند روغن زیتون استفاده کنند و افزود: در مجموع توصیه می شود این بیماران غذاهای خیلی چرب یا خیلی شیرین مصرف نکنند.

وی از بیمارانی که داروهای کاهش قند خون مصرف می کنند هم خواست حتما قند ساده مانند آب‌نبات و شکلات همراه داشته تا به محض افت شدید قند خون بتواند قند خون آنها را به سرعت افزایش دهد.

وی افزود: همچنین توصیه می شود بیماران مبتلا به دیابت که اضافه وزن دارند، با مشورت پزشک برنامه کاهش وزن را دنبال کرده و از مصرف خوراکی هایی مانند سرکه و آبلیمو و … که اشتهای آنها را تحریک می کند اجتناب کنند، چرا که اضافه وزن می تواند عوارض دیابت را تشدید کند.

عبدالله زاد در توصیه پایانی خود هم از این بیماران خواست حتما پیاده روی روزانه را در برنامه خود داشته باشند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.