یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳ Sunday, 16 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22195 تعداد نوشته های امروز : 7×
دستبند پلیس بر دستان زن و شوهر سارق موبایل در کرمانشاه
03 دی 1402 - 9:21
شناسه : 291205
8
طلوع‌‌کرمانشاه : سردار "محمد رستمی" در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه اظهار داشت:پس از وقوع چند فقره سرقت گوشی تلفن همراه از شهروندان در محدوده فردوسی کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت/ماموران کلانتری 13 فردوسی با افزایش گشت های هدفمند و انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی زوج سارق که قصد سرقت داشتند، شده و آن ها را طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند/سردار رستمی تصریح کرد:متهمان دستگیر شده در بازجویی ها به ارتکاب 22 فقره سرقت گوشی تلفن همراه در شهر کرمانشاه اعتراف و عنوان کردند اموال مسروقه را به 2 نفر مالخر فروخته اند/جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه دستگیری افراد مالخر و کشف گوشی های مسروقه به صورت جدی در دستور کار قرار دارد، گفت: در این راستا پرونده ای تشکیل و سارقان دستگیر شده تحویل مراجع قضائی شدند.
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری زن و شوهرسارق در کرمانشاه که اقدام به ۲۲ فقره سرقت گوشی تلفن همراه شهروندان این شهر کرده بودند، خبر داد.

سردار “محمد رستمی” در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه اظهار داشت: پس از وقوع چند فقره سرقت گوشی تلفن همراه از شهروندان در محدوده فردوسی کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران کلانتری ۱۳ فردوسی با افزایش گشت های هدفمند و انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی زوج سارق که قصد سرقت داشتند، شده و آن ها را طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

سردار رستمی تصریح کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی ها به ارتکاب ۲۲ فقره سرقت گوشی تلفن همراه در شهر کرمانشاه اعتراف و عنوان کردند اموال مسروقه را به ۲ نفر مالخر فروخته اند.

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه دستگیری افراد مالخر و کشف گوشی های مسروقه به صورت جدی در دستور کار قرار دارد، گفت: در این راستا پرونده ای تشکیل و سارقان دستگیر شده تحویل مراجع قضائی شدند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.