جمعه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۴ Friday, 14 November , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23122 تعداد نوشته های امروز : 0×
راهیابی نمایش “یادگار چوار”به جشنواره ملی تئاتر دقیقه ۵۵
02 اسفند 1402 - 10:54
شناسه : 292241
13
طلوع‌‌کرمانشاه : نمایش "یادگار چوار" از کرمانشاه در زمره 17 اثر راه یافته به جشنواره ملی تئاتر دقیقه 55 ایلام قرار گرفت/این جشنواره که اواخر بهمن سالجاری برای نخستین بار به صورت سراسری برگزار شد یادمان شهدای ورزشی زمین فوتبال است که در بمباران بهمن 1365 در ایلام به شهادت رسیدند/نسترن ذبیحی" کارگران این تئاتر نمایشی درباره جزئیات این اجرا به طلوع کرمانشاه گفت: نویسنده این نمایش علی زیستی است و من خودم کارگردانی و اجرا را بعهده دارم/وی در حالیکه یادآور شد این نمایش زنی را به تصویر می کشد که در گذر زمان دچار فراموشی شده اما با یادآوری چگونگی شهادت برادرش در مسابقه فوتبال چوار-ایلام به بازیابی خاطرات خود با او می پردازد، گفت: تلاش کردیم تا ضمن اجرای خوب و اثرگذار، موسیقی متن که کاری از هنرمند ارزنده سالار پردل است نیز بر مخاطب اثر بگذارد و با آنها ارتباط برقرار کند.
نویسنده : لیلاسعدوندی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری طلوع، نمایش “یادگار چوار” از کرمانشاه در زمره ۱۷ اثر راه یافته به جشنواره ملی تئاتر دقیقه ۵۵ ایلام قرار گرفت.


این جشنواره که اواخر بهمن سالجاری برای نخستین بار به صورت سراسری برگزار شد یادمان شهدای ورزشی زمین فوتبال است که در بمباران بهمن ۱۳۶۵ در ایلام به شهادت رسیدند.

“نسترن ذبیحی” کارگران این تئاتر نمایشی درباره جزئیات این اجرا به طلوع کرمانشاه گفت: نویسنده این نمایش علی زیستی است و من خودم کارگردانی و اجرا را بعهده دارم.

وی در حالیکه یادآور شد این نمایش زنی را به تصویر می کشد که در گذر زمان دچار فراموشی شده اما با یادآوری چگونگی شهادت برادرش در مسابقه فوتبال چوار-ایلام به بازیابی خاطرات خود با او می پردازد، گفت: تلاش کردیم تا ضمن اجرای خوب و اثرگذار، موسیقی متن که کاری از هنرمند ارزنده سالار پردل است نیز بر مخاطب اثر بگذارد و با آنها ارتباط برقرار کند.


ذبیحی افزود: این تئاتر سه بار در شهر کرمانشاه برای هنرستان دخترانه مهرورزان، هنرستان هنرهای زیبای پسران و حوزه هنری به اجرا درآمد که با استقبال خوبی از سوی مخاطبین مواجه شد.

وی گفت: تا جایی که اطلاع دارم حدودا ۳۰۰ اثر از سراسر کشور به این جشنواره ارسال شده که کار ما بین ۱۷ اثر انتخابی قرار گرفت.

ذبیحی افزود: در مرحله پایانی فیلم هر سه اجرا به دبیرخانه جشنواره ارسال می شود تا آنها از بین ۱۷ اثر بهترین را انتخاب کنند.

یادآور می شود نسترن ذبیحی که از سال ۸۵ به صورت رسمی فعالیت خود در حوزه تئاتر را آغاز کرده صاحب عناوین برتری چون بازیگر اول جشنواره دانشجویی پیام نور،اتودهای نمایشی و همچنین لوح تقدیر از جشنواره تئاتر بسیج است.

گفتگو از لیلا سعدوندی-خبرنگار طلوع کرمانشاه
 
 
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.