جمعه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۴ Friday, 14 November , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23122 تعداد نوشته های امروز : 0×
آغاز طرح ویژه جمع‌آوری «سگ‌های ولگرد» در کرمانشاه/ جمع‌آوری روزانه ۶۰ قلاده سگ
02 تیر 1403 - 12:27
شناسه : 293725
22
مدیرکل هماهنگی امور خدمات شهری شهرداری کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : محمد موحدی مجد، با اشاره به مشاهده ابتلا چند مورد هاری در پی حمله سگ‌های ولگرد در برخی شهرهای کشور، گفت: در همین راستا استانداری، فرمانداری کرمانشاه و دادستانی استان حساسیت ویژه‌ای روی این موضوع داشته و با توجه به این شرایط شهرداری طرح ویژه «جمع آوری سگ‌های ولگرد» را در دستور کار قرار داده است. موحدی مجد گفت: در این طرح که از یک هفته پیش آغاز شده، ساعت کاری اکیپ‌های جمع آوری سگ‌های ولگرد از یک شیفت کاری به دو شیفت افزایش داده شده است. به گفته مدیرکل هماهنگی امور خدمات شهری شهرداری کرمانشاه در حال حاضر ۱۰ اکیپ جمع آوری سگ‌های ولگرد در سطح شهر کرمانشاه فعال هستند. موحدی مجد از افزایش تعداد سگ‌های جمع آوری شده در این طرح خبر داد و افزود: پیش از شروع طرح روزانه بطور میانگین ۴۰ تا ۵۰ قلاده سگ از سطح شهر جمع آوری می‌شد، اما با توجه به افزایش شیفت کاری اکیپ‌ها، در حال حاضر روزانه حدود ۶۰ قلاده سگ جمع آوری می‌شود/ اسلحه‌های بیهوشی هم در اختیار اکیپ‌ها قرار داده شده تا در مواقع نیاز از آن استفاده کنند/وی با اشاره به تحویل سگ‌های جمع آوری شده به پناهگاه ویژه این حیوانات، گفت: این پناهگاه ظرفیت کافی را دارد و در حال حاضر کمتر از ۴۰۰ قلاده سگ در آن نگهداری می شود/مدیرکل خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از مردم خواست در صورت مشاهده سگ‌های ولگرد، با شماره ۱۳۷ شهرداری تماس بگیرند.
منبع : ایسنا
پ
پ

مدیرکل هماهنگی امور خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از آغاز طرح ویژه جمع آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه خبر داد.

محمد موحدی مجد، با اشاره به مشاهده ابتلا چند مورد هاری در پی حمله سگ‌های ولگرد در برخی شهرهای کشور، گفت: در همین راستا استانداری، فرمانداری کرمانشاه و دادستانی استان حساسیت ویژه‌ای روی این موضوع داشته و با توجه به این شرایط شهرداری طرح ویژه «جمع آوری سگ‌های ولگرد» را در دستور کار قرار داده است.

موحدی مجد گفت: در این طرح که از یک هفته پیش آغاز شده، ساعت کاری اکیپ‌های جمع آوری سگ‌های ولگرد از یک شیفت کاری به دو شیفت افزایش داده شده است.

به گفته مدیرکل هماهنگی امور خدمات شهری شهرداری کرمانشاه در حال حاضر ۱۰ اکیپ جمع آوری سگ‌های ولگرد در سطح شهر کرمانشاه فعال هستند.

موحدی مجد از افزایش تعداد سگ‌های جمع آوری شده در این طرح خبر داد و افزود: پیش از شروع طرح روزانه بطور میانگین ۴۰ تا ۵۰ قلاده سگ از سطح شهر جمع آوری می‌شد، اما با توجه به افزایش شیفت کاری اکیپ‌ها، در حال حاضر روزانه حدود ۶۰ قلاده سگ جمع آوری می‌شود.

وی افزود: اسلحه‌های بیهوشی هم در اختیار اکیپ‌ها قرار داده شده تا در مواقع نیاز از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به تحویل سگ‌های جمع آوری شده به پناهگاه ویژه این حیوانات، گفت: این پناهگاه ظرفیت کافی را دارد و در حال حاضر کمتر از ۴۰۰ قلاده سگ در آن نگهداری می شود.

مدیرکل خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از مردم خواست در صورت مشاهده سگ‌های ولگرد، با شماره ۱۳۷ شهرداری تماس بگیرند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.