جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 25 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22310 تعداد نوشته های امروز : 0×
باید به کرمانشاه توجه ویژه شود
25 فروردین 1404 - 12:33
شناسه : 297844
2
رئیس مجمع نمایندگان استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

حجت الاسلام و المسلمین وحید احمدی امروز(۲۵ فروردین) در نشست معاون اجرایی رئیس جمهور و وزیر صمت با فعالین اقتصادی و سرمایه گذاری استان، مشکلات اقتصادی کرمانشاه را ریشه دار خواند و اظهارکرد: براساس آمارها کرمانشاه در دوره پیش از انقلاب شرایط خوبی نداشته و استانی محروم بوده است. در دوره پس از انقلاب نیز به دلیل فعالیت گروهک‌های تجزیه طلب و پس از آن در هشت سال جنگ تحمیلی به دلیل درگیری مستقیم در جنگ و از بین رفتن زیرساخت‌ها، از راه توسعه و پیشرفت باز ماند/ شرایط کنونی کرمانشاه در حالیست که این استان ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه‌های تاریخی، طبیعی، کشاورزی و صنعتی دارد و آنگونه که باید از این ظرفیت‌ها برای کمک به بهبود وضعیت اقتصادی مردم نجبیب آن استفاده نشده‌ است/نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی مردم این استان حل نمی‌شود، مگر اینکه توجه ویژه‌ای به این استان شود/ در این راستا، در سفر آتی رئیس جمهور به استان باید مصوب شود که به اندازه هشت سالی که این استان به دلیل دفاع مقدس از توسعه بازمانده، به آن توجه شود/ اگر این توجه صورت گیرد، می‌تواند بخشی از عقب ماندگی و معضلات مردم این استان را حل کند. 

منبع : ایسنا
پ
پ

 رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه بااشاره به حضور مستقیم کرمانشاه در دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: جنگ تحمیلی باعث شد تا کرمانشاه از روند توسعه جا بماند و اکنون باید به اندازه آن هشت سال به این استان توجه ویژه شود.

 حجت الاسلام و المسلمین وحید احمدی امروز(۲۵ فروردین) در نشست معاون اجرایی رئیس جمهور و وزیر صمت با فعالین اقتصادی و سرمایه گذاری استان، مشکلات اقتصادی کرمانشاه را ریشه دار خواند و اظهارکرد: براساس آمارها کرمانشاه در دوره پیش از انقلاب شرایط خوبی نداشته و استانی محروم بوده است. در دوره پس از انقلاب نیز به دلیل فعالیت گروهک‌های تجزیه طلب و پس از آن در هشت سال جنگ تحمیلی به دلیل درگیری مستقیم در جنگ و از بین رفتن زیرساخت‌ها، از راه توسعه و پیشرفت باز ماند. 

وی افزود: شرایط کنونی کرمانشاه در حالیست که این استان ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه‌های تاریخی، طبیعی، کشاورزی و صنعتی دارد و آنگونه که باید از این ظرفیت‌ها برای کمک به بهبود وضعیت اقتصادی مردم نجبیب آن استفاده نشده‌ است. 

نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی مردم این استان حل نمی‌شود، مگر اینکه توجه ویژه‌ای به این استان شود. 

وی تاکید کرد: در این راستا، در سفر آتی رئیس جمهور به استان باید مصوب شود که به اندازه هشت سالی که این استان به دلیل دفاع مقدس از توسعه بازمانده، به آن توجه شود. 

احمدی خاطرنشان کرد: اگر این توجه صورت گیرد، می‌تواند بخشی از عقب ماندگی و معضلات مردم این استان را حل کند. 

باید به کرمانشاه توجه ویژه شود

شعاع منطقه آزاد قصرشیرین افزایش یابد 

 جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در سخنانی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال «سرمایه گذاری برای تولید»، اظهار کرد: در استانی مانند کرمانشاه سرمایه گذاری برای تولید باید به شکل ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی به انباشت مشکلات اقتصادی در کرمانشاه اشاره و پیششهاداتی برای رفع این مشکلات ارائه کرد و افزود: باتوجه به وضعیت استان و لطمات ناشی از جنگ تحمیلی و اثرات مضاعف تحریم‌ها و… باید امتیازات ویژه‌ای برای سرمایه گذاری در این استان اختصاص یابد تا بخشی از معضلاتی که گریبانگیر استان شده، رفع شود. 

وی همچنین خواستار معافیت‌های مالیاتی و همچنین معافیت تعهد ارزی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان شد.

شکری اضافه کرد: اگر اختیارات استاندار در همه بخش‌ها خصوصا حوزه اقتصادی افزایش یابد، توسعه استان سریعتر رقم خواهد خورد. 

وی همچنین پیشنهاد کرد، از اخذ وثایق خارج از طرح از سرمایه گذاران در این استان جلوگیری و بانکها خود طرح را به عنوان وثیقه بپذیرند. 
 
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته به دلیل ناترازی انرژی واحدهای تولیدی ما با کمتر از ۴۰ درصد توان خود کار کردند، لذا باید بسته‌های حمایتی برای آنها در نظر گرفته شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان در بخش پایانی سخنانش خواستار افزایش شعاع منطقه آزاد قصرشیرین شد و گفت: در حال حاضر شعاع منطقه آزادی قصرشیرین تنها به شهرهای اطراف آن محدود است، درحالیکه انتظار داریم تا شهر کرمانشاه افزایش پیدا کند تا مردم این شهر نیز از آن بتوانند استفاده کنند. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.