سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 13 May , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22375 تعداد نوشته های امروز : 0×
13 اردیبهشت 1404 - 12:25
شناسه : 298088
1
استاندار کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :  منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، امروز (۱۳ اردیبهشت) در مراسم نمادینی که در دبیرستان شاهد علامه مجلسی کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به نقش معلمان در طول تاریخ، اظهار کرد: امروزه توسعه به دانایی بستگی دارد و هر کشوری که به جایگاه علم و دانایی اهمیت بدهد، جایگاه برتری دارد/ اگر مسیر توسعه یک کشور از راه علم و دانایی باشد، توسعه‌ای که در نهایت رخ می‌دهد، توسعه‌ای پایدار خواهد بود/در دنیا سه نوع قدرت شامل قدرت با زور، قدرت علم و دانش و قدرت با ثروت وجود دارد که در این‌ها قدرتی که از راه علم و دانش باشد، قدرتی پایدارتر است و توان کم و زیاد کردن دو قدرت دیگر را نیز دارد/ تعلیم و تربیت زیربنای توسعه هر کشور است و اگر به آن اهمیت بدهیم، مسیر توسعه راحت‌تر و روان‌تر طی می‌شود و کشوری آباد خواهیم داشت/حبیبی با بیان اینکه هیچ توسعه‌ای بدون ستون علم و دانش پایدار نیست، گفت: علمی که در کشور ما و جهان اسلام وجود دارد، با علم موجود در کشورهای غربی متفاوت است، چرا که تعلیم در علم ما با تربیت همراه شده است.
منبع : ایسنا
پ
پ

 زنگ «سپاس معلم» به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در مدارس کرمانشاه نواخته شد.

 منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، امروز (۱۳ اردیبهشت) در مراسم نمادینی که در دبیرستان شاهد علامه مجلسی کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به نقش معلمان در طول تاریخ، اظهار کرد: امروزه توسعه به دانایی بستگی دارد و هر کشوری که به جایگاه علم و دانایی اهمیت بدهد، جایگاه برتری دارد. 

وی افزود: اگر مسیر توسعه یک کشور از راه علم و دانایی باشد، توسعه‌ای که در نهایت رخ می‌دهد، توسعه‌ای پایدار خواهد بود. 

استاندار کرمانشاه به قدرت علم در دنیا اشاره کرد و گفت: در دنیا سه نوع قدرت شامل قدرت با زور، قدرت علم و دانش و قدرت با ثروت وجود دارد که در این‌ها قدرتی که از راه علم و دانش باشد، قدرتی پایدارتر است و توان کم و زیاد کردن دو قدرت دیگر را نیز دارد. 

وی تصریح کرد: تعلیم و تربیت زیربنای توسعه هر کشور است و اگر به آن اهمیت بدهیم، مسیر توسعه راحت‌تر و روان‌تر طی می‌شود و کشوری آباد خواهیم داشت. 

حبیبی با بیان اینکه هیچ توسعه‌ای بدون ستون علم و دانش پایدار نیست، گفت: علمی که در کشور ما و جهان اسلام وجود دارد، با علم موجود در کشورهای غربی متفاوت است، چرا که تعلیم در علم ما با تربیت همراه شده است. 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فردایی بهتر داشته باشیم، باید به مدرسه، معلم و  دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای شود. 

وی با بیان اینکه معلمان معماران آینده کشور هستند، گفت: معلمان ستون دانایی این کشور هستند و جایگاه رفیعی دارند. 

حبیبی به وجود برخی مشکلات معیشتی معلمان اشاره کرد و گفت: همه باید تلاش کنیم تا موانعی که بر سر راه حرکت عظیم معلمین برای توسعه و پیشرفت و ترقی وجود دارد را برداریم تا با فراغ بال به تربیت نسل آینده بپردازند. 

۱۹۳ پروژه آموزشی در کرمانشاه در حال اجراست

 سلیمان محبی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه معلمین نه تنها در ایران بلکه در دنیا دارای شان و جایگاه ویژه‌ای هستند، اظهارکرد: در کشوری مانند ژاپن که از کشورهای توسعه یافته دنیا به شمار می‌رود، روزی به نام معلم نامگذاری نشده، چراکه آنها معتقدند هر روز، روز معلم است، لذا امیدواریم که این موضوع در کشور ما نیز تبدیل به یک فرهنگ شود. 

وی افزود: آینده کشور ما در دست دانش آموزان کنونی است و معلمین باید این دانش آموزان را تربیت کنند تا در آینده تبدیل به مدیر، پزشک، مهندس و… شوند. به همین دلیل وظیفه خطیری برعهده دارند و باید قدردان آنها باشیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: هر میزان که به جایگاه معلمان احترام بگذاریم، به علم، دانش و معرفت احترام گذاشته‌ایم. 

وی با بیان اینکه مسیر توسعه در ابعاد مختلف از مدرسه می‌گذرد، عنوان کرد: آموزش و پرورش و مدارس زیربنای توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هستند. 

محبی خاطرنشان کرد: بر این اساس باید معیشت معلمان، عدالت آموزشی، تربیت اخلاقی در مدارس و کیفیت بخشی به سطوح مختلف آموزش به شکل جدی در دستور کار قرار گیرد تا به سمت توسعه حرکت کنیم. 

وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه اقدامات خوبی برای تحقق عدالت آموزشی در دستور کار قرار گرفته، اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۱۹۳ پروژه در حال ساخت آموزشی در سطح استان داریم که دورترین تا نزدیک‌ترین مناطق استان را در بر می‌گیرد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: بیشتر این پروژه‌ها مردمی است و با مشارکت خود مردم در حال ساخت هستند. 

وی از مسئولین، دستگاه‌ها، ادارات و عامه مردم خواست تا به مناسبت هفته معلم با حضور در مدارس و یا نصب بنر در سطح شهر و خیابان‌ها از تلاش و زحمات معلمان قدرددانی کنند. 

زنگ سپاس معلم، امروز(شنبه) در دیگر مدارس استان هم نواخته شد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.