وجود افراد ناکارآمد و غیرمتخصص در پست های مدیریتی، آفتی است که بارها در ارگان ها و سازمان های حیاتی کلانشهر کرمانشاه دیده شده آفتی که نه تنها بهره وری سازمان را به شدت کاهش می دهد بلکه دود بی کفایتیش به چشم شهروندان هم می رود.
از تدابیر فردی که به عنوان یک مدیر ارشد در راس یک سازمان قرار می گیرد اینست که مدیران و معاونان خود را از افرادی انتخاب کند که علاوه بر تخصص از دانش فنی و تجربه مدیریتی نیز برخوردار باشند.
و این تخصصگرایی باید به معنای سنجش افراد برای یافتن شایستهترینهاباشد.
در طی روزهای اخیر، از سوی نادرنوروزی شهردار کرمانشاه در راستای تقویت بدنه مدیریتی شهرداری، «ناصر نوروزی به عنوان سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک» منصوب شد.
*با نگاهی به سوابق مدیریتی «ناصر نوروزی» می توان متوجه شد که اصل تخصص گرایی و تجربه مدیریتی در این انتخاب رعایت شده است.
وی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی عمران است که نویدی برای ظهور ایده های جدید برای کاهش غول بزرگ ترافیکی شهر است، چراکه داشتن این تخصص موجب می شود تا مدیران درک عمیق تری از این گره بزرگ شهری داشته باشند.
اگر به تجربه مدیریتی ناصر نوروزی نیز نگاهی بیفکنیم باید گفت که وی به مدت ۱۹ سال است که در سازمان شهرداری اندوخته کسب کرده و سمت های متعددی داشته است از جمله ناظر پروژه های عمرانی مدیریت اجرایی مسکن و شهرسازی، مدیر پروژه سازمان بهسازی شهری، ناظر پروژه های عمرانی، مدیر پروژه ساماندهی حاشیه قره سو، مدیر پروژه احداث تقاطع غیره سطح ایثار و تقاطع غیر همسطح امام حسین(ع)، رییس کمیسیون حفاری شهرداری کرمانشاه. مسوول راه و باند معاونت عمرانی، کارشناس طرح تفصیلی معاونت شهرسازی، قائم مقام شهردار منطقه دو، و در نهایت مدیرکل حوزه شهردار ومشاور فنی و اجرایی شهردار کرمانشاه از سال ۱۴۰۰ تا سال جاری بخشی از این سوابق است.
نوروزی همچنین دارای سه گواهینامه ثبت اختراع
از سازمان اسناد و املاک کشور است چنین ابتکارات و تجاربی نشان می دهد که وی سالها وقت صرف کرده تا مهارتها و تخصص خود را تقویت کند و همگام با آخرین روندها و پیشرفتها حرکت کند، بی شک چنین اندوخته ای می تواند در هنگام تصمیم گیریهای مهم یا حل مشکلات پیچیده شهری چون کرمانشاه بسیار ارزشمند باشد.
یادداشت از زهره کریم زاده
دیدگاه