شنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 14 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22512 تعداد نوشته های امروز : 0×
کشف ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در کرمانشاه
17 خرداد 1404 - 11:34
شناسه : 298593
5
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سرهنگ هوشنگ مبارکی اظهار کرد: در طول سال غیر از اقدامات روزمره پلیس، طرح سه روزه آرامش در سطح استان به ویژه سطح شهر کرمانشاه اجرا شد. وی افزود: یکی از نتایج حاصل از این طرح سه روزه جمع‌آوری بیش از 205 معتاد متجاهر بود که باعث القای احساس ناامنی شهروندان می‌شدند و به کمپ ماده 16 تحویل داده شدند/دستگیری 164 خرده فروش مواد مخدر و کشف نزدیک به 100 کیلوگرم انواع مواد مخدر و قرص‌های روانگردان از نتایج حاصل از طرح آرامش در شهر بود/ نتایج خوبی در طرح آرامش در شهر در زمینه کشف مواد مخدر، جمع آوری معتادین متجاهر، برخورد با اماکن پلاک قرمز و پاتوق‌هایی که نسبت به فروش مواد مخدر اقدام می‌کنند، صورت گرفت، همچنین در زمینه دستگیری خرده فروشان مواد مخدر نیز اقدامات مثبتی داشتیم/ طرح آرامش ادامه دار خواهد بود و قرار بر این شده که 12 بار در سال و هر بار به مدت سه روز در استان کرمانشاه اجرایی شود/کرمانشاه کمبود ظرفیت کمپ ماده 16 دارد که نیاز است این ظرفیت افزایش پیدا کند، کرمانشاه اکنون تنها یک کمپ ماده 16 دارد که نیازمند ارتقا است/پلیس مبارزه با مواد مخدر یکی از پلیس‌های تخصصی در تابعیت فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه است و وظیفه دارد برنامه‌هایی را به صورت پیشگیرانه و مقطعی در طول سال برنامه‌ریزی و اجرا کند.
منبع : تسنیم
پ
پ

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از کشف ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر از ابتدای سال تاکنون و جمع‌آوری بیش از ۳۴۰۰ معتاد متجاهر در استان خبر داد.

سرهنگ هوشنگ مبارکی اظهار کرد: در طول سال غیر از اقدامات روزمره پلیس، طرح سه روزه آرامش در سطح استان به ویژه سطح شهر کرمانشاه اجرا شد.

وی افزود: یکی از نتایج حاصل از این طرح سه روزه جمع‌آوری بیش از ۲۰۵ معتاد متجاهر بود که باعث القای احساس ناامنی شهروندان می‌شدند و به کمپ ماده ۱۶ تحویل داده شدند. 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: دستگیری ۱۶۴ خرده فروش مواد مخدر و کشف نزدیک به ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر و قرص‌های روانگردان از نتایج حاصل از طرح آرامش در شهر بود.

مبارکی افزود: نتایج خوبی در طرح آرامش در شهر در زمینه کشف مواد مخدر، جمع آوری معتادین متجاهر، برخورد با اماکن پلاک قرمز و پاتوق‌هایی که نسبت به فروش مواد مخدر اقدام می‌کنند، صورت گرفت، همچنین در زمینه دستگیری خرده فروشان مواد مخدر نیز اقدامات مثبتی داشتیم.

وی عنوان کرد: طرح آرامش ادامه دار خواهد بود و قرار بر این شده که ۱۲ بار در سال و هر بار به مدت سه روز در استان کرمانشاه اجرایی شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه کمبود ظرفیت کمپ ماده ۱۶ دارد که نیاز است این ظرفیت افزایش پیدا کند، کرمانشاه اکنون تنها یک کمپ ماده ۱۶ دارد که نیازمند ارتقا است.

مبارکی با اشاره به اینکه پلیس مبارزه با مواد مخدر مسئولیت مقابله و مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر را بر عهده دارد، گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر یکی از پلیس‌های تخصصی در تابعیت فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه است و وظیفه دارد برنامه‌هایی را به صورت پیشگیرانه و مقطعی در طول سال برنامه‌ریزی و اجرا کند.

وی بیان کرد: از نخستین روزهای انقلاب تاکنون مجموعه نیروی انتظامی بیش از ۴۰۰۰ شهید و ۱۳ هزار جانباز در این راه تقدیم به نظام کرده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال تاکنون حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در سطح استان کرمانشاه کشف شده و بیش از ۱۶۴۰ نفر از خرده فروشان مواد مخدر دستگیر و ۳۴۰۰ معتاد متجاهر توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر، کلانتری و پاسگاه‌ها در استان و شهرستان‌ها دستگیری داشتیم.

مبارکی افزود: اقدامات پیشگیرانه پلیس مبارزه با مواد مخدر شامل برگزاری کلاس‌های آگاه‌سازی در مدارس مساجد و هر تجمع مورد نیاز، تهیه محتوا و انتشار اطلاعات در فضای مجازی برای آگاه‌سازی مردم، تهیه محتوا برای اقدامات پیشگیرانه و انتشار در سطح شهر، مرکز استان و سایر شهرستان‌ها، ایجاد طرح‌های متعدد همچون طرح آرامش در شهر، طرح‌های ارتقا امنیت اجتماعی و طرح پاکسازی پیرامون مدارس و مراکز علمی می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.