شنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 14 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22512 تعداد نوشته های امروز : 0×
۷ پروژه گردشگری در دربند صحنه اجرا می‌شود/ از بالن سواری تا زیپ‌لاین و پل معلق
20 خرداد 1404 - 9:24
شناسه : 298663
3
رییس میراث فرهنگی صحنه: طلوع‌‌کرمانشاه : سعید بروشان ، با بیان اینکه سراب دربند صحنه یکی از پربازدیدترین جاذبه‌های گردشگری استان کرمانشاه است، اظهار کرد: هرساله تعداد زیادی از گردشگران از این مجموعه تفرجگاهی بازدید می‌کنند/جذابیت‌های طبیعی به همراه آثار باستانی این محوطه و استقبال بالایی که گردشگران از آن دارند، باعث شده تا بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در آن ورود کند/تاکنون نشست‌ها و جلساتی برای اجرای پروژه‌های گردشگری هیجانی در سراب صحنه برگزار شده و در حال حاضر مقدمات کار در حال انجام است/ طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است هفت پروژه گردشگری همچون پل معلق، زیپ لاین، بانجی جامپینگ، بالن سواری، رستوران گردان در ارتفاع و... در مجموعه سراب دربند احداث شود/ براساس برآوردهای انجام شده، اجرای سه پروژه پل معلق، زیپ لاین و بانجی جامپینگ حدود ۶۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری می‌خواهد. 
منبع : ایسنا
پ
پ

 رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان صحنه از برنامه ریزی برای اجرای پروژه‌های گردشگری هیجانی در مجموعه گردشگری سراب دربند صحنه خبر داد.

سعید بروشان ، با بیان اینکه سراب دربند صحنه یکی از پربازدیدترین جاذبه‌های گردشگری استان کرمانشاه است، اظهار کرد: هرساله تعداد زیادی از گردشگران از این مجموعه تفرجگاهی بازدید می‌کنند. 

وی افزود: جذابیت‌های طبیعی به همراه آثار باستانی این محوطه و استقبال بالایی که گردشگران از آن دارند، باعث شده تا بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در آن ورود کند. 

رئیس میراث فرهنگی صحنه تصریح کرد: تاکنون نشست‌ها و جلساتی برای اجرای پروژه‌های گردشگری هیجانی در سراب صحنه برگزار شده و در حال حاضر مقدمات کار در حال انجام است. 

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است هفت پروژه گردشگری همچون پل معلق، زیپ لاین، بانجی جامپینگ، بالن سواری، رستوران گردان در ارتفاع و… در مجموعه سراب دربند احداث شود. 

بروشان خاطرنشان کرد: براساس برآوردهای انجام شده، اجرای سه پروژه پل معلق، زیپ لاین و بانجی جامپینگ حدود ۶۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری می‌خواهد. 

وی با بیان اینکه میراث فرهنگی استان مجوزهای لازم برای اجرای این پروژه‌ها را صادر کرده، گفت: مقرر شده برای امکان سنجی اجرای پروژه‌ها، آزمایش خاک نیز در این مجموعه انجام گیرد. 

به گفته این مسئول، در صورتی که مشکلی برای اجرای این پروژه‌ها بوجود نیاید، حداکثر تا اواسط تابستان کلنگ اجرای این پروژه‌ها به زمین زده خواهد شد. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.