پنج شنبه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 17 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22635 تعداد نوشته های امروز : 0×
گردوغبار از کرمانشاه نمی رود
12 تیر 1404 - 10:50
شناسه : 298929
10
مدیر مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : مدیر مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه اظهار کرد: هوای استان تا اواسط وقت امروز (پنجشنبه) صاف در بعضی ساعات همراه با وزش باد، بویژه در نواحی مرزی با غبار رقیق پیش بینی می‌شود/به دنبال این شرایط، از عصر امروز تا اوایل روز شنبه، به دلیل تقویت میدان‌های باد غربی در منطقه، مجدداً شرایط برای نفوذ غبار به جو استان فراهم خواهد شد/ غبار، طی ساعاتی از اواخر امروز تا ظهر جمعه و مطابق معمول در نواحی غربی (بخصوص مناطق مرزی) از غلظت بیشتری برخوردار خواهد بود/از اواسط روز شنبه تا دوشنبه هفته آینده، به استثنای بعضی ساعات وزش باد و گردوخاک محلی، پدیده قابل توجه دیگری برای جو استان پیش‌بینی نمی‌شود و همچنین، دمای هوا تا روز شنبه و در غالب نقاط، تغییرات چندانی نخواهد داشت/ استان کرمانشاه طی روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری نیز میزبان توده گرد و غباری بود که از منطقه غرب کشور وارد شده بود که این امر موجب شد تا هوای بیشتر نقاط استان در وضعیت خطرناک و بحرانی قرار بگیرد.
پ
پ

نفوذ مجدد گردوغبار به جو استان کرمانشاه در حالی امروز پنج‌شنبه روی می دهد که این استان اواسط هفته جاری نیز میزبان این پدیده جوی بود.

مدیر مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه اظهار کرد: هوای استان تا اواسط وقت امروز (پنجشنبه) صاف در بعضی ساعات همراه با وزش باد، بویژه در نواحی مرزی با غبار رقیق پیش بینی می‌شود.

سعید قاسمی افزود: به دنبال این شرایط، از عصر امروز تا اوایل روز شنبه، به دلیل تقویت میدان‌های باد غربی در منطقه، مجدداً شرایط برای نفوذ غبار به جو استان فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: غبار، طی ساعاتی از اواخر امروز تا ظهر جمعه و مطابق معمول در نواحی غربی (بخصوص مناطق مرزی) از غلظت بیشتری برخوردار خواهد بود.

مدیر مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه اضافه کرد: از اواسط روز شنبه تا دوشنبه هفته آینده، به استثنای بعضی ساعات وزش باد و گردوخاک محلی، پدیده قابل توجه دیگری برای جو استان پیش‌بینی نمی‌شود و همچنین، دمای هوا تا روز شنبه و در غالب نقاط، تغییرات چندانی نخواهد داشت.

 استان کرمانشاه طی روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری نیز میزبان توده گرد و غباری بود که از منطقه غرب کشور وارد شده بود که این امر موجب شد تا هوای بیشتر نقاط استان در وضعیت خطرناک و بحرانی قرار بگیرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.