پنج شنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 7 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20211 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۱۲۲۱ مجرم حرفه ای و سابقه دار در کرمانشاه شناسنامه دار شدند تعطیلی دفاتر تسهیلگری بازافرینی مناطق حاشیه ای فاجعه ای بزرگ است حذف کارتخوان از مطب‌ها موجب خدشه به اعتبار جامعه پزشکی می‌شود افزایش ۱۹۹ درصدی کشفیات سوخت در کرمانشاه آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز در کرمانشاه تشکیل شورای پیشگیری از جرائم پزشکی در کرمانشاه رفع نقاط حادثه خیز معابر کرمانشاه سرعت می‌گیرد ارسال پیامک هشدار برای مشترکان پرمصرف گاز در کرمانشاه عدم دسترسی مستقیم باغداران انار پاوه به بازارهای مصرف/ نبود صنایع تبدیلی، رب انار پاوه را کم طرفدار کرد طرح هادی در ۳۵۰روستای کرمانشاه تکمیل و بازنگری می شود دهکده المپیک کرمانشاه در راه گرفتن یک اعتبار دبش! جمع آوری و ساماندهی ۸۲۳ “معتاد متجاهر” در ۵ روز زمان قطعی واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ رقم دقیق سود برگه‌ها چقدر است؟! صدور مجوز راهداری و حمل و نقل از درگاه ملی مجوز‌ها هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر

بازار بی‌توجه به ستاد تنظیم بازار/ مرغ ۱۵ هزار تومان!
14 اسفند 1397 - 10:51
شناسه : 31030
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

در حالی که ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلو مرغ را برای مصرف‌کننده ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کرده بررسی قیمت‌ها در بازار نشان از آن دارد که هر کیلو مرغ تازه ۱۵ هزار تومان و اقلام دیگر مرغ ۱۶ تا ۳۰ هزار تومان قیمت‌گذاری می‌شود. بارها قیمت دستوری ستاد تنظیم بازار تغییر کرد و در حال حاضر این قیمت از کیلویی ۸,۵۰۰ تومان به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است و این در حالی است که قیمت مرغ تازه در سطح بازار از سوی عرضه‌کنندگان واحدهای صنفی کیلویی ۱۵ هزار تومان تعیین شده است. این قیمت‌ها در حالی رخ داده که ستاد تنظیم بازار قیمت قانونی هر کیلو مرغ را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان می‌داند و از سویی دیگر رئیس اتاق اصناف ایران و اتحادیه صنفی مرتبط معتقدند قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان اعلامی برای محصولاتی است که از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در بازار عرضه می‌شود. این تفاوت گفتار از سوی ستاد تنظیم بازار و اتاق اصناف ایران در حالی رخ داده که رئیس اتاق اصناف ایران در نشست‌های ستاد تنظیم بازار حضور دارد و می‌تواند نظرات خود را به این ستاد ارائه و نظرات ستاد را دریافت کند. حال جای این سوال وجود دارد که با این وجود چرا این ناهماهنگی در رابطه با بازار مرغ رخ داده است؟

پ
پ

 

  در ماه‌های اخیر به دلایل مختلف همچون افزایش قیمت نهاده‌های دامی که منجر به کاهش جوجه‌ریزی و عرضه مرغ گوشتی در بازار شد، قیمت این ماده پروتئینی سبد خانوار به شدت افزایش یافت. ستاد تنظیم بازار در راستای کنترل بازار و قیمت‌گذاری دستوری، عرضه مرغ یخ‌زده و مرغ تنظیم بازاری را آغاز کرد.

در این مدت بارها قیمت دستوری ستاد تنظیم بازار تغییر کرد و در حال حاضر این قیمت از کیلویی ۸,۵۰۰ تومان به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است و این در حالی است که قیمت مرغ تازه در سطح بازار از سوی عرضه‌کنندگان واحدهای صنفی کیلویی ۱۵ هزار تومان تعیین شده است.

این قیمت‌ها در حالی رخ داده که ستاد تنظیم بازار قیمت قانونی هر کیلو مرغ را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان می‌داند و از سویی دیگر رئیس اتاق اصناف ایران و اتحادیه صنفی مرتبط معتقدند قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان اعلامی برای محصولاتی است که از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در بازار عرضه می‌شود.

این تفاوت گفتار از سوی ستاد تنظیم بازار و اتاق اصناف ایران در حالی رخ داده که رئیس اتاق اصناف ایران در نشست‌های ستاد تنظیم بازار حضور دارد و می‌تواند نظرات خود را به این ستاد ارائه و نظرات ستاد را دریافت کند. حال جای این سوال وجود دارد که با این وجود چرا این ناهماهنگی در رابطه با بازار مرغ رخ داده است؟

بررسی‌های میدانی نشان از این دارد هر کیلو مرغ تازه در بازار ۱۵ هزار تومان عرضه می‌شود و این در حالی است که قیمت هر کیلو سینه مرغ ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان، سینه بدون استخوان با کتف ۲۵ هزار تومان، ساق مرغ ۲۶ هزار تومان، بال مرغ ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان، کتف مرغ ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان، مرغ بسته‌بندی ۱۸ هزار و ۸۰۰ تومان، جگر مرغ ۴۰۰۰ تومان، دل مرغ ۸۰۰۰ تومان، پای مرغ ۵۰۰۰ تومان، سنگدان ۸۰۰۰ تومان، سینه زعفرانی ۳۳ هزار تومان، ران زعفرانی ۳۳ هزار تومان، سبزیجات ۳۳ هزار تومان، شنسل سینه ۳۳ هزار تومان، شنسل ران ۳۵ هزار تومان و شنسل فیله ۳۵ هزار تومان است.

این ناهماهنگی‌ها در سطح بازار مرغ عاملی خواهد شد تا نارضایتی نسبی بین مشتری و فروشنده ایجاد شود زیرا تمام واحدهای صنفی به عرضه مرغ شرکت پشتیبانی امور دام نمی‌پردازند و از سوی دیگر طبق گفته‌های قاسم نوده‌فراهانی – رئیس اتاق اصناف تهران – فعلاً خبری از عرضه گوشت و مرغ دولتی در نمایشگاه‌های بهاره نیست و تنها شکر و برنج به صورت دولتی در این نمایشگاه‌ها عرضه می‌شود.

این در حالی است که عموم مراجعه‌کنندگان به نمایشگاه‌های فصلی به ویژه بهاره به دنبال تأمین نیاز شب عید خود همچون خرید گوشت، مرغ، ماهی، آجیل، رب، روغن و غیره هستند./ ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.