چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ Wednesday, 31 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19115 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟ پر شدگی ۶۶ درصدی سدهای استان کرمانشاه خطر وقوع چادرنشینی در بیخ گوش شهر کرمانشاه! ۶۰۰ نفر در کرمانشاه پیگیر شناسایی کودکان “بازمانده از تحصیل” شده‌اند کرمانشاه صاحب پردیس سینمایی می‌شود اعلام شرایط دریافت هدیه ازدواج بیمه تأمین اجتماعی

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان
22 بهمن 1396 - 9:19
شناسه : 4738
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

تحقیقات جدید حاکی از آن است که مصرف مُسکن‌ها علاوه بر بهبود سردرد بر احساس غم و اندوه نیز تاثیرگذار است.

پ
پ
در آزمایشی که توسط متخصصان دانشگاه کالیفرنیا صورت گرفت مشخص شد زنانی که از مُسکن‌های غیرنسخه‌ای مانند ایبوپروفن و استامینوفن مصرف کرده‌اند نسبت به زنانی که دارونما دریافت کردند از تجربیات دردناک عاطفی، آسیب کمتری دیده‌اند.
 
به گزارش آفتاب‌‌نیوز به نقل از تلگراف، این در حالی است که همین آزمایش بر مردان نتیجه عکس داشت به طوری که معلوم شد مصرف مُسکن توسط مردان،‌ احساسات آنها را تشدید می‌کند.
 
طبق این مطالعه، مسکن‌های رایج احتمالا چگونگی پردازش اطلاعات و تجربه آسیب‌های احساسی را در افراد تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
پزشکان با بررسی مطالعات گذشته دریافته‌اند احتمال دارد مسکن‌های غیرنسخه‌ای بر میزان حساسیت نسبت به تجربیات دردناک احساسی تاثیر بگذارند.
 
به علاوه متخصصان کشف کرده‌اند که مسکن‌ها می‌توانند توانایی ما در پردازش اطلاعات را تغییر دهند چراکه افرادی که این مسکن‌ها را دریافت کرده بودند در انجام یک بازی دچار اشتباهات بیشتری می‌شدند.
 
طبق این مطالعه، همچنین عوامل دیگری مانند واکنش افراد به موضوعات عاطفی و احساس مالکیت آنها در اثر مصرف این مسکن‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
 
این یافته‌ها در مجله Policy Insights از علوم رفتاری و مغز منتشر شده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.