خبرنگار طلوع کرمانشاه به دنبال اظهار نارضایتی شهروندان و گردشگرانی که همگی از وضعیت نا مناسب نظافت سرویس بهداشتی، برخورد بد پرسنل با مسافران و گردشگران و فضای سبز نامناسب اعتراض داشتند، بایکی از پیمانکاران فضای سبز سراب نیلوفر تماس گرفت.
محمد حسین رضایی در این خصوص گفت: مدیریت این مجموعه به ۳ پیمانکار واگذار شده است. برای ورود به کل مجموعه گردشگری سراب نیلوفر مبلغی تایین شده است که مردم به وسیله دریافت قبض آن را پرداخت می کنند.
رضایی در خصوص رسیدگی به فضای سبز سراب گفت: با توجه به اینکه اسفند ماه ۹۷ این مجموعه در اختیار پیمانکاران قرار گرفته است، کارگران درحال کار هستند. به دلیل شدت بارندگی های امسال کار مرمت به تعویق افتاده است. در حال حاضر رسیدگی به وضعیت نظافتی سرویس های بهداشتی زیر نظر مدیریت مجموعه به صورت روزانه و مداوم انجام می شود.
معاون توسعه گردشگری سراب نیلوفر درباره منبع درآمد پیمانکاران از مجموعه تفریحی سراب نیلوفرگفت: درآمد پیمانکار از فروش بلیط، قایق رانی و درآمد غرفه ها تأمین می شود.
روزبه هاشمی افزود : با تعویض کلیه قایق های قدیمی که فاقد امنیت بودند، امسال ۲۰ عدد قایق فابریک خریداری و در مجموعه تعبیه شده است.
وی درباره اقدامات سازمان توسعه گردشگری گفت: ساماندهی غرفه های سراب نیلوفر یکی از مهمترین اقدامات مدیریت فعلی مجموعه است.
تمامی غرفه ها بصورت کامل رنگ آمیزی و باز سازی شده اند. باهماهنگی نیروی انتظامی بنر های مختلف ممانعت از شنا کردن، نصب شده است.
روزبه هاشمی گفت: امسال (۹۸) با کمک اعتبارات عمرانی برنامه ترمیم سنگ فرشها، لوله کشی آب شرب و نصب انشعابات گاز انجام می گیرد.
با توجه به اینکه مالکیت مجموعه تفریحی سراب نیلوفر در اختیار دادگستری است؛ مسئول روابط عمومی دادسرای عمومی وانقلاب کرمانشاه درباره نحوه واگذاری این مجموعه به پیمانکار گفت: برای اخذ قرار داد با پیمانکار ، توجه به حفظ آثار ملی، مراقبت از فضای سبزی که مورد رضایت مسافرین باشد در اولویت قرار دارد. قنادی در پایان گفت: در هر مرحله از قرار داد تمامی شکایات مردمی از مدیریت مجموعه بررسی می گردد. اگر تخلف پیمانکار محرز شود قطعا با فرد یا افراد خاطی به صورت قانونی برخورد می شود.
سراب نیلوفر به عنوان ۵۵امین اثرملی میراث طبیعی یکی از زیباترین جاذبه های توریستی و گردشگری استان کرمانشاه است.
این سراب در ۲۰ کیلومتری شمال شهر کرمانشاه قرارگرفته است. نام این سراب و دریاچه درسال ۱۳۸۷، توسط سازمان میراث فرهنگی به عنوان ۵۵ امین اثرملی ایران در فهرست میراث طبیعی قرارگرفته است.
درسال ۱۳۹۰، به دلیل برداشت بی رویه ازآب های زیرزمینی و همچنین خشکسالی، سطح آب دریاچه کاهش پیدا کرد و در آستانه خشک شدن قرار گرفت. در سال ۱۳۹۵ تعدادی بوته نیلوفرآبی در این دریاچه کاشته شد که موجب احیای این دریاچه شود. با بارش های اخیر سراب نیلوفر یکی از سراب هایی است که جان تازه ایی گرفته است. انتظار می رود با توجه به اهمیت و جایگاه این سراب در زمینه جذب توریست و ایجاد اشتغال در بخش خصوصی با اهمیت بیشتری به این سراب زیبا نگاه کنیم.
نگار عزتی/خبرنگار طلوع کرمانشاه
دیدگاه