جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ Friday, 29 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19802 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه

تاکید بر حمایت بیشتر از قشر زحمتکش معلمان و بازنشستگان
14 اردیبهشت 1398 - 9:33
شناسه : 56792
0
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره سند 2030 گفت: غربی‌ها علاقه‌مندند که در مدارس ما برای آن‌ها سرباز تربیت شود و این جوهره و جان سند 2030 است. طلوع‌‌کرمانشاه :

آیت الله مصطفی علما در خطبه‌های نماز جمعه ۱۳ اردیبهشت شهر کرمانشاه بر ضرورت رسیدگی به معلمان و بازنشستگان تاکید کرد و افزود: باید حمایت بیشتری از این قشر زحمتکش صورت گیرد. او گفت: خروجی کلاس‌های آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید افرادی دانا، توانا، خردمند، پرهیزگار، پاکدامن، کارآمد، شجاع، هوشیار و اهل اقدام باشد./او افزود: اگر اینگونه شد جمهوری اسلامی به جایی می‌رسد که هر زمان کسی بخواهد از مرزهای جدید علمی آگاه شود مجبور باشد زبان فارسی را یاد بگیرد./آیت الله علما در عین حال به گوشه‌ای از خدمات آموزش و پرورش در انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: همه دانشمندان هسته‌ای و موشکی ما که آمریکا را به ستوه آورده‌اند، خروجی آموزش و پرورش هستند و این نظام آموزشی از احترام زیادی در جمهوری اسلامی برخوردار است.

پ
پ

امام جمعه کرمانشاه همچنین درباره بخش دیگری از فرمایش های رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان و مدیران آموزش و پرورش کشور در هفته اخیر گفت: رهبر انقلاب فرمودند خدا از کسانی که روحیه انقلابی را در کشور تضعیف می‌کنند نمی‌گذرد زیرا صدها هزار شهید تقدیم این انقلاب شده است.
به گفته آیت الله علما «غربی‌ها دلشان برای ما نسل نسوخته است و با انجام اقدامهایی در ظاهر مثبت مانند سند ۲۰۳۰، به دنبال منافع بزرگ و بلند مدت خود هستند».
او ایجاد بیمارستان هزار تختخوابی در تهران توسط شوروی سابق، احداث بیمارستان در کرمانشاه توسط آمریکایی‌ها و مهدکودک توسط مسیحیان را نمونه اقدام های دانست که با هدف به ظاهر خیرخواهانه اما برای کسب منافع بیشتر و بلندمدت صورت گرفته است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در این‌ باره به فرمایشی از امام راحل اشاره و عنوان کرد: به فرموده ایشان اینکه تصور شود آمریکا حتی یک قدم به صلاح ایران برمی دارد، جهالت است.
سند جهانی توسعه پایدار ۲۰۳۰ با موضوع ارتقای سطح سواد و افزایش کیفیت آموزش تصویب شده اما به گفته منتقدان هدف آن تغییر محتوای آموزشی و همسو کردن آن با فرهنگ و منافع غربی‌ها است.

**ماه رمضان جنبه تربیتی و معنوی دارد
امام جمعه کرمانشاه همچنین با اشاره به روز جهانی هلال احمر از خدمات نیروهای امدادی هلال تقدیر و اضافه ‌کرد: جمعیت هلال احمر همواره در همه حوادث و بلایای طبیعی در میدان هستند و خدمت رسانی می کنند.
آیت الله علما در خطبه اول نماز جمعه هم با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان گفت: بدون روزه وحی بر هیچ پیغمبری نازل نشده که نشانگر اهمیت و ارزش روزه داری است.
او ماه رمضان را منت خدا بر سر بندگان دانست و گفت: این ماه جنبه تربیتی و معنوی برای مسلمانان دارد/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.