شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 13 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23261 تعداد نوشته های امروز : 3×
درخشش واحد کنترل تولید شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه در کشور
16 اردیبهشت 1398 - 13:30
شناسه : 57961
22
روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

دهمین اجلاس کارشناسان کنترل تولید مجتمع های پتروشیمی با هدف بهبود سامانه تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی و افزایش تعاملات بین واحدهای پتروشیمی به میزبانی شرکت پتروشیمی زاگرس و در محل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد./به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه، در دهمین اجلاس کارشناسان کنترل تولید مجتمع های پتروشیمی کشور که در تهران برگزار شد، از واحد کنترل تولید شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه به عنوان یکی از واحدهای برتر در بین شرکت های پتروشیمی کشور در سال ۱۳۹۷ تجلیل شد.

پ
پ

 

دهمین اجلاس کارشناسان کنترل تولید مجتمع های پتروشیمی با هدف بهبود سامانه تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی و افزایش تعاملات بین واحدهای پتروشیمی به میزبانی شرکت پتروشیمی زاگرس و در محل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد.

به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه، در دهمین اجلاس کارشناسان کنترل تولید مجتمع های پتروشیمی کشور که در تهران برگزار شد، از واحد کنترل تولید شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه به عنوان یکی از واحدهای برتر در بین شرکت های پتروشیمی کشور در سال ۱۳۹۷ تجلیل شد.

مسئولیت پذیری و همکاری مطلوب با شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تکمیل و بروزسانی اطلاعات سامانه تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی و تحقق اهداف صنعت پتروشیمی از شاخص هایی است که واحد کنترل تولید شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه از آن ها برخوردار بوده است.

قدرت اله فرج پور مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این اجلاس با اشاره به اهمیت اطلاعات، تحلیل و کاربرد آن ها در تصمیم گیری های کلان مدیریتی، نقش مهم کارشناسان کنترل تولید را تبیین کرد.

در پایان،۱۰ کارشناس برتر در این زمینه معرفی و لوح تقدیر به رسم یادبود به آنان اهدا شد.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.