وی افزود: کارهای بزرگ و مقدسی در بهزیستی انجام می شود که باید به مردم معرفی شود و قطعا اگر مردم خیر ما از عملکرد این نهاد آگاهی دقیق داشته باشند، همه برای کمک پای کار می آیند.
آیت الله علما با بیان اینکه نباید تنها به ظرفیت خیرین موجود اکتفا کرد، گفت: در حال حاضر خیرینی در استان هستند که برای هر کار خیری از آنها کمک می گیریم و نیاز است خیرین جدید شناسایی شده و از ظرفیت جمعیت دو میلیون نفری استان برای انجام امور خیر استفاده شود.
وی با اشاره به هزینه های سنگین جامعه هدف بهزیستی گفت: دولت به تنهایی نمی تواند در این زمینه کار کند و نیاز است مردم و خیرین برای کمک پای کار بیایند.
امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه این استان واقفان بزرگی دارد، گفت: برخی واقفان هستند که ۲۴ هزار متر رقبه تنها یک موقوفه آنهاست و باید برای این افراد خیر و واقف خدمات بهزیستی تشریح شود و وقف آنها را به سمت کمک به مددجویان بهزیستی بیاوریم.
وی با بیان اینکه زکات فطره هر سال میان کمیته امداد و بهزیستی تقسیم می شود گفت: ستاد زکات باید به سمتی برود که زکات جمع آوری شده را به سمت کمک به جامعه هدف بهزیستی سوق دهد.
نماینده ولی فیقه در استان گفت: ساخت غسالخانه، جاده و … کار دولت است و باید سعی کنیم زکات صرف حفظ شان و جان و زندگی مردم شود.
آیت الله علما به نگهداری زنان و دختران کارتون خواب و فراری در مراکز بهزیستی اشاره کرد و افزود: قطعا حفظ زنان و دختران ما از ساخت جاده و خیابان واجب تر است و باید هزینه کرد زکات به سمت این موارد برود.
امام جمعه کرمانشاه تاکید کرد: تمام مددجویان بهزیستی را باید مثل فرزندان و اعضای خانواده خود ببینیم و برای کمک به آنها همه پای کار بیاییم/ایسنا
دیدگاه