جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ Friday, 29 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19802 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه

نامه‌ی دکتر جلیل صحرایی دبیر انجمن مدرسین خطاب به معاون فرهنگی دانشگاه
24 اردیبهشت 1398 - 15:33
شناسه : 61987
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

برادر ارجمند جناب آقای دکتر محسنی

معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی

با سلام و آرزوی قبولی طاعات جنابعالی، امروز دانشجویی با اضطراب و نگرانی و در ضمن معترض از اینکه متن زیر از سوی دانشگاه برای خانواده وی ارسال گردیده است.

“دانشجوی گرامی: با سلام و احترام، بر اساس دریافت گزارش های متوالی از سوی ضابطان فرهنگی دانشگاه، پوشش جنابعالی متناسب با شأن و جایگاه دانشگاه (ضوابط مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه و نامه وزارت عتف) نیست. لذا صمیمانه و مؤکداً از شما تقاضا می شود به عنوان آخرین اخطار به این توصیه اخلاقی-قانونی دانشگاه مبنی بر اصلاح پوشش خود، اهتمام بورزید. بدیهی است در غیر این صورت، دانشگاه در راستای حفظ حریم اخلاقی-فرهنگی خود بر پایه ضوابط و آیین نامه انضباطی دانشجویان عمل خواهد کرد.”

خانواده ای که چنین پیامی دریافت می کند در مورد فرزندش که در شهر دیگری به تحصیل اشتغال دارد و از وی دور است چه فکری می کند؟ با نگران کردن خانواده ها در این ماه رحمت الهی چه تغییر و تاثیری در مناسبات فرهنگی دانشگاه ایجاد خواهد شد؟/ همانطور که مستحضرید راه های بی حاصل پیموده شده را مجددا پیمودن کار عبث و بیهوده ای بیش نیست. گیریم خطایی نیز از دانشجویی سر بزند که بر خلاف آموزه های دینی به زعم برخی از دین ناشناسان این بزرگترین خطا پیدا بودن موی سر است، آیا سزاوار است موجبات نگرانی خانواده ها را فراهم نمود؟ اگر پدر و برادری متعصب بر اساس این تذکرات نسبت به دختر و خواهر خویش دست به اقدام ناصوابی زد و آسیبی متوجه دانشجو گردید چه کسی پاسخگو می باشد؟/با آسیب شناسی عالمانه و بررسی دلایل و ریشه های عدم موفقیت متولیان فرهنگی کشور که هزینه های نجومی نیز صرف گردیده است، بایستی مشکلات و معضلات فرهنگی را در کشور مورد کنکاش قرار داد و شایسته نیست که با رفتارهای ناصواب و بی حاصل و صرفا برای خوشایند برخی موجبات تشویش اذهان و نگرانی خانواده ها و دانشجویان را فراهم نمود/انتظار می رود که دانشگاه بعنوان محل خردورزی نسبت به حجاب دانشجویان با تامل بیشتری رفتار نماید تا به نتیجه مطلوب نائل آید/از جنابعالی نیز بعنوان شخصیتی اهل مطالعه و فرهیخته انتظار می رود با سعه صدر و درایت بیشتر و به عدالت با دانشجویان رفتار نمایید و مجری هر فعل بی حاصلی و احیانا از سوی غیر دانشگاهیان نباشید. در غیر اینصورت پیشنهاد می گردد با کناره گیری، خود را نجات دهید که به صواب نزدیک تر است.

در پناه خدا سلامت باشید.

جلیل صحرایی عضو هیات علمی دانشکده علوم

پ
پ

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.