شنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 14 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22512 تعداد نوشته های امروز : 0×
نمایشگاه رونق تولیدات داخلی در کرمانشاه برپا می شود
29 اردیبهشت 1398 - 9:34
شناسه : 64023
5
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن کرمانشاه، از برپایی نمایشگاه رونق تولیدات داخلی در شهر کرمانشاه و در دهه اول تیر ماه امسال خبر داد. طلوع‌‌کرمانشاه :

کیوان کاشفی در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که در سرسرای جلسات اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار داشت: مشابه این نمایشگاه سال گذشته تحت عنوان حمایت از کالای ایرانی نیز برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه تولیدکنندگان بومی حضور خواهند داشت و می توانند به معرفی محصولات تولیدی خود بپردازند./کاشفی، برپایی این نمایشگاه را فرصتی برای رونق تولید دانست که امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به این عنوان نامگذاری شده است./رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه همچنین در خصوص برگزاری شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: کرمانشاه یکی از استان های برتر کشور در این خصوص بوده است.

پ
پ

وی با بیان اینکه در ارزیابی های سال گذشته کرمانشاه رتبه ششم کشور را در زمینه برگزاری شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کسب کرده، یادآور شد: در نظر داریم امسال جزو سه استان اول باشیم.

کاشفی در پایان برگزاری شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی را فرصت بسیار خوبی برای هم افزایی و همفکری هرچه بیشتر مسئولان دولتی و فعالان این بخش دانست و گفت: خوشبختانه نتایج خوبی نیز تاکنون حاصل شده است/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.